0

Υψηλό ποσοστό μεταπώλησης!

Ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν δεδομένο πως θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Έλληνας μέσος έφτασε κοντά στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, αλλά τελευταία στιγμή «στράβωσε» το deal με τους Βέλγους. Χωρίς να είναι ευθύνη του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι απ’ την πρώτη στιγμή είχαν ενημερώσει την πλευρά του παίκτη, πως δε θα έχουν οικονομικές αξιώσεις. Σεβόμενοι πως πρόκειται για ένα παιδί που ουσιαστικά δεν υπολογίζεται, αλλά προέρχεται απ’ τις ακαδημίες του Τριφυλλιού.

Έτσι ήρθε η συμφωνία με τον ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης απέκτησε τον Γιάννη Μπουζούκη για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Κανονική μεταγραφή, χωρίς να δοθεί κάποιο ποσό στους Πράσινους. Οι οποίοι έβαλαν συγκεκριμένους όρους στο τελικό deal πάντως.

Πρώτα απ’ όλα κράτησαν υψηλό ποσοστό μεταπώλησης. Συγκεκριμένα 40% αν θελήσει να τον παραχωρήσει ο ΟΦΗ.

Πέρα απ’ αυτό, το Τριφύλλι διατήρησε και το δικαίωμα να ισοφαρίσει οποιαδήποτε προσφορά, έχοντας προτεραιότητα απόκτησης του Μπουζούκη, αν φυσικά το θελήσει.

Δηλαδή, αν κάποια ομάδα καταθέσει πρόταση αγοράς του αριστεροπόδαρου μέσου και ο ΟΦΗ την αποδεχτεί, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει ισόποση προσφορά και αυτόματα να πάρει πίσω τον Γιάννη Μπουζούκη.

Αναβλήθηκε ξανά το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!

Previous article

Να χτίσει σερί νικών κόντρα στην Μονακό του Μάικ Τζέιμς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.