0

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι έχει περάσει από 40 κύματα, με την ΕΟΚ να ορίζει το εξ αναβολής ματς της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αρχικά για την Τετάρτη (2/2), αλλά την αναμέτρηση να αλλάζει και να προγραμματίζεται για την Τρίτη (1/2).

Ούτε όμως τη συγκεκριμένη μέρα θα διεξαχθεί, αφού ο ΠΑΟΚ πλήττεται και πάλι από κρούσματα κορωνοϊού, με την αποστολή μάλιστα του Παναθηναϊκού να αναγκάζεται να επιστρέψει στη βάση της, αφού είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι οδικώς για τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που οι «πράσινες» διακόπτουν το δρομολόγιό τους για την συμπρωτεύουσα, αφού η αποστολή του «τριφυλλιού» είχε επιστρέψει στα μέσα της διαδρομής στην Αθήνα και στην αρχική ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού δεν θα παίξει και πάλι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και η “πράσινη” αποστολή παρότι ξεκίνησε το ταξίδι επέστρεψε πίσω.

Ο αντίπαλος είχε και πάλι κρούσματα Covid και έτσι το ματς που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη 1 Φεβρουαρίου στις 12:00 δεν θα διεξαχθεί».

Και η αντίστοιχη του ΠΑΟΚ:

«Μετά από ενημέρωση της ΕΟΚ, ο εξ’ αναβολής αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ΑΟ, για την 8η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, αναβάλλεται, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid 19 σε αθλήτριες του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα ορισθεί σε νέα ημερομηνία και ώρα». 

Μπαίνουν οι μπουλντόζες στον Βοτανικό!!!

Previous article

Τι προβλέπει το deal για Μπουζούκη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.