0

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια πολύ καλή μεταγραφή, αυτή του Σέρβου μεσοεπιθετικού Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τον Γιοβάνοβιτς να παίζει σημαίνοντα ρόλο στο να πει το «ναι» ο παίκτης. Η οψιόν που προσπάθησε να βάλει ο Παναθηναϊκός και η πεισματική άρνηση της Χοφενχάιμ.

Από την στιγμή που έπεσε τον όνομα του Σέρβου μέσου στο τραπέζι του Παναθηναϊκού για ενίσχυση, έκανε κατευθείαν το «κλίκ» στον, όχι και πιο εύκολο στην επιλογή παικτών, Γιοβάνοβιτς με τον ίδιο να τσεκάρει κάθε λεπτομέρεια της περίπτωσής του και εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, όπου γνώριζε εξ αρχής τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, έριξε βάρος στα εξωαγωνιστικά, το χαρακτήρα, το νοοτροπία, το πως λειτουργεί στις προπονήσεις κι άλλες τέτοιου είδους λεπτομέρειες. Από την στιγμή που αισθάνθηκε ότι είναι ο παίκτης που θέλει στον Παναθηναϊκό τον πήρε ο ίδιος προσωπικά τηλέφωνο και του μίλησε για το ποδοσφαιρικό πλάνο της ομάδας και τον τρόπο αξιοποίησής του μέσα απ’ αυτό.  Μια φράση έμελλε να κάνει τον Γκατσίνοβιτς να πει κατευθείαν το ναι. Η θέση για την οποία τον προορίζει ο Γιοβάνοβιτς.

Αυτή του αριστερού εσωτερικού μέσου στο 4-3-3, όπου με τη φανέλα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έκανε τα καλύτερα ματς της καριέρας του εκτοξεύοντας τη χρηματιστηριακή του αξία στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Επίσης στην  Χοφενχάιμ ο Γκατσίνοβιτς αγωνιζόταν κυρίως ως δεξί εξτρέμ κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να αποδώσει αυτά που μπορεί. Έτσι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει ώστε να πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να εκπληρώσει και τον στόχο του να βρεθεί στις κλήσεις της Εθνικής Σερβίας για το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Όσο αναφορά τώρα την οψιόν αγοράς ο Παναθηναϊκός πίεσε αρκετά την Γερμανική ομάδα να μπει κάποια οψιόν με την ίδια όμως να αρνείται πεισματικά, κάτι που σημαίνει πως αν όλα κυλήσουν καλώς με τον Γκατσίνοβιτς και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει από μηδενική βάση το καλοκαίρι.

 

Όπως η πρώτη ομάδα έτσι και η Κ19 έχασαν 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης!

Previous article

Τουρκικό σενάριο για Μακέντα και Αντάλιασπορ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.