0

Μάχη με το χρόνο δίνει ο Παναθηναϊκός για την ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής, τη στιγμή που δημοσίευμα φέρνει στο φως νέα ονόματα παικτών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay», το προηγούμενο διάστημα, υπήρξαν δύο προτάσεις ποδοσφαιριστών τις οποίες ο Παναθηναϊκός όντως κοίταξε και δεν αποκλείεται ένας εκ των δύο να είναι ο εκλεκτός.

Ο πρώτος είναι ο Νορβηγός Ετζάζ Χουσαΐν ο οποίος ανήκει στη Μόλντε και παίζει ως κεντρικός μέσος και ως δεξιός εξτρέμ.

Etzaz Hussain

Παναθηναϊκός: «Χουσαΐν και Γκονζάλες στο μικροσκόπιο»

Christofer Gonzales

Η δεύτερη περίπτωση που προτάθηκε στους πράσινους και υπήρξε το σχετικό τσεκ απ’ τους ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού ήταν ο 29χρονος Κρίστοφερ Γκονζάλες Κρέσπο απ’ το Περού ο οποίος ανήκει στη Σπορτ Κριστάλ.

Η τρίτη και τελευταία περίπτωση είναι του Κίκε Πέρεθ της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Εικόνα

Kike Perez

Η ισπανική ιστοσελίδα «pucelafichajes» ανέφερε σήμερα πως στις Χρόνινγκεν, Σαραγόσα και Μάλαγα που ενδιαφέρονται ήδη για τον 24χρονο Ισπανό κεντρικό μέσο προστέθηκαν οι Έλτσε και Παναθηναϊκός, όπως τόνισε στο Radio Marca Valladolid, ο δημοσιογράφος Τσους Ροντρίγκεθ.

Μάλιστα, πήγε το θέμα λίγο παρακάτω λέγοντας πως η Έλτσε έχει προτείνει να πάρει ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή πληρώνοντας το 75% των αποδοχών του και να πληρώσει το υπόλοιπο 25% μόνο σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί τουλάχιστον στο 50% των αγωνιστικών λεπτών που απομένουν μέχρι το φινάλε της La Liga.

 

Ο Όμρι Άλτμαν στην ΑΕΚ του Τσάβι Ρόκα !

Previous article

Δανεικός στον Παναθηναϊκό Β’ ο Καραμπάς από τον Λεβαδειακό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.