0

Είναι πολλοί τελικά οι αντιπαναθηναϊκοί μέσα στους Παναθηναϊκούς.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εντός έδρας (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης με ένα πολύ αμφιλεγόμενο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος.

Το Τριφύλλι παρουσιάστηκε παγωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Αστέρα καθώς έλειπε αρκετά η επιθετική ανάπτυξη και το τελείωμα. Σίγουρα ένας κακός Παναθηναϊκός που δεν κατάφερε να αποσπάσει έστω το Χ από την ομάδα της Τρίπολης , με τις ευλογίες του Σιδηρόπουλου βέβαια . Καθώς έκλεισε τα μάτια σε φάσεις που χρήζαν κίτρινη κάρτα, έκοψε την επιθετική ανάπτυξη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο έξω από την μεγάλη περιοχή του Αστέρα , έδωσε ένα πέναλτι που υποτίθεται κοίταξε στο VAR (ούτε 10 δευτερόλεπτα ).

Εν πάση περιπτώσει , έστω ότι η ήττα είναι καθαρά εξ αιτίας της εικόνας που παρουσίασαν οι πράσινοι και δεν λειτούργησε τίποτα σωστά ώστε να φτάσουν στο γκολ. Είναι ακατανόητο γιατί ξάφνου βγήκαν όλοι να γιουχάρουν τους παίκτες και τον Γιοβάνοβιτς. Τι άλλαξε μέσα σε επτά ημέρες και από “ομαδάρα” και “προπονητάρα” έγιναν “ανίκανοι” και “ακατάλληλος” ; Ποιοι είναι αυτοί οι Παναθηναϊκοί που περιμένουν στην γωνία το πρώτο στραβοπάτημα ώστε να στάξουν χολή ;

Καλώς ή κακώς ο Παναθηναϊκός έχει τα τελευταία χρόνια χάσει την αίγλη του όσο αφορά την δυναμικότητα του . Ωστόσο με το υλικό που διαθέτει προσπαθεί, παλεύει ενάντια σε όλους και σε όλα . Το Τριφύλλι είναι πολλοί αυτοί που δεν το θέλουν δυνατό και υγιέστατο γιατί το φοβούνται , ακόμη και τώρα που είναι σε αυτή την κατάσταση προξενεί φόβο. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που παίρνει φόρα βρίσκονται διάφοροι που βάζουν εμπόδια, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Έχει αρκετά προβλήματα ο Παναθηναϊκός ,δεν χρειάζεται σε αυτά μα προστεθεί και η διχόνοια των δήθεν Παναθηναϊκών . Δεν υπάρχει λόγος να δέχεται ο Παναθηναϊκός τέτοια ανθρωποφαγία. Εάν δεν αποδεχτούμε την υπάρχουσα κατάσταση και να παλέψουμε να αλλάξει , το μόνο που μπορούμε να δημιουργήσουμε είναι περισσότερο κακό στην ομάδα. Φτάνει πια με την αντιπαλότητα μεταξύ Παναθηναϊκών. Να πάψουν μια και καλή τα στρατόπεδα. Δεν γίνεται να ανεχτούμε να τρωγόμαστε μόνοι μας .

Τον Παναθηναϊκό μας , να τον αγαπάτε, να τον σέβεστε σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται . Γιατί ο Παναθηναϊκός έχει κάτι που οι άλλες ομάδες δεν θα βρουν ποτέ. ΙΣΤΟΡΙΑ.

Πηγή: inpao.gr

 

Μας κοροϊδεύετε;; Πάρτε παίκτες από το “πάνω ράφι”…. η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα!

Previous article

Ωραίος, μάγκας και Παναθηναϊκός – 15 χρόνια χωρίς τον Νίκο Κούρκουλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.