0

Ζήσαμε την αστειότητα το προηγούμενο καλοκαίρι όπου μετρούσαμε τα λεπτά για να προλάβουμε την μεταγραφή του Παλάσιος, ενώ οι περισσότερες μεταγραφές έγιναν στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Η ομάδα διαβάζαμε ότι είχε το μπάτζετ αλλά καθυστερούσε γιατί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεψάχνιζε τους παίκτες γιατί δεν του έκανε κανένας με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ομάδα να μείνει χωρίς ενίσχυση σε ένα πρωτοφανές φιάσκο.

Και αν η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού είχε πάνω από 2 μήνες διάρκεια, αυτή του Ιανουαρίου έχει μόνο 1 μήνα. Ακούμε πόσο καιρό ότι ο Παναθηναϊκός θέλει ενίσχυση καθώς η ομάδα έμεινε χωρίς αριστερό μπακ, χωρίς ένα ακόμη αμυντικό μέσο, χωρίς βασικό επιθετικό, χωρίς πολλά ακόμη. Θα νόμιζε λοιπόν κανείς ότι το μάθημα του καλοκαιριού ότι θα είχε γίνει πάθημα αλλά μάταια.

Βρισκόμαστε 48 ώρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μεταγραφή. Ακούσαμε για αλλαγή του μεταγραφικού σχεδιασμού, για διαθέσιμα 2 εκατ. για παίκτες από το πάνω ράφι αλλά παίκτες δεν βλέπουμε. Επίσης η εμμονή να μην αποκτάται βασικός επιθετικός πάει να στοιχίσει ακριβά στην ομάδα και καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν.

Εδώ ο κόσμος δεν μπορεί να γνωρίζει αν υπάρχουν τα λεφτά και καθυστερεί ο Γιοβάνοβιτς ή αν δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά από την διοίκηση και ο προπονητής δυσκολεύεται να βρει αυτό που θέλει. Πώς γίνεται όμως μόνο στον Παναθηναϊκό κάθε φορά να υπάρχουν τα χρήματα αλλά να μην μπορούμε να βρούμε παίκτες ένας Θεός ξέρει.

Και οι δύο θα κριθούν από την ιστορία όμως και τον κόσμο πολύ αυστηρά σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αποτύχει και φέτος να βγει στην Ευρώπη. Πλέον τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα μετά το σημερινό καταστροφικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο.

Αναλογιστείτε διοίκηση και προπονητής την σοβαρότητα της κατάστασης και της ευθύνης σας και τρέξτε να κάνετε μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Χρόνο ακόμα έχετε αλλά η κλεψύδρα αδειάζει επικίνδυνα!

 

Ο Πρίφτης βρήκε στον Γιόβιτς τον άνθρωπό του

Previous article

Κούρασε η μιζέρια μετά από κάθε στραβοπάτημα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.