0

Στο βελγικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μπουζούκης, υπογράφοντας για 3,5 χρόνια στη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Σε συμφωνία με τη βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ έφτασε ο Παναθηναϊκός όσον αφορά την παραχώρηση του Γιάννη Μπουζούκη, με τους πράσινους να αποδεσμεύουν τον Ελληνα μέσο και να διατηρούν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%.

Το θέμα θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο και ο Μπουζούκης είναι θέμα χρόνου να μεταβεί στο Βέλγιο (πιθανότατα το πρωί της Κυριακής) και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο 3,5 χρόνων, έως το καλοκαίρι του 2025.

Επί Δώνη ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν από τους βασικούς λόγους της αγωνιστικής ανάτασης 

Μετά την ταλαιπωρία στο «τριφύλλι», όπου τον τελευταίο 1,5 χρόνο δεν του δόθηκε η δυνατότητα να ακουμπήσει μπάλα, ο Μπουζούκης έχει την ευκαιρία να πιάσει την ποδοσφαιρική του εξέλιξη από την αρχή.

Πηγαίνει σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το ελληνικό, όπου θα έχει την ευκαιρία να δείξει ξανά τις πολλές αρετές που διαθέτει.

Μην ξεχνάμε πως ήταν από τους βασικούς λόγους της αγωνιστικής ανάτασης του Παναθηναϊκού, την περίοδο που στον πάγκο βρισκόταν ο Γιώργος Δώνης.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, όπως και για τους περισσότερους Έλληνες παίκτες στους πράσινους.

 

Λοιπόν κύριοι, χρειαζόμαστε παίκτες ή όχι;;

Previous article

Χειρουργείται ο Παπαπέτρου και έρχεται άμεσα ο Χουγκάζ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.