0

Στα σημερινά τεστ για τον κορωνοιό οι Στεπανένκο και Κρος βγήκαν αρνητικές και τέθηκαν στην διάθεση του Απόστολου Οικονόμου για την Τενερίφη.

Οι πράσινοι αποδείχθηκε ότι ήταν αρκετά άτυχοι σχετικά με την συμμετοχή των ξένων παικτριών τους στον ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Τενερίφη. Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις αθλήτριες είναι ασυμπντωματικές και δεν τους έχει προξενήσει σοβαρά προβλήματα ο κόβιντ.

Η Μαργαρίτα Στεπανένκο και η Τζένιφερ Κρος σήμερα το πρωί έβγαλαν αρνητικά τεστ και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους για την δύσκολη ευρωπαϊκή συνέχεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο κορίτσια του «τριφυλλιού» δεν κατάφεραν να αγωνιστούν για μία μέρα στο κρίσιμο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στις Ισπανίδες στον Άγιο Θωμά.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι λόγω των κρουσμάτων κορωνοιού αλλά και του ευρωπαϊκού παιχνιδιού της ομάδας η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την αναβολή του παιχνιδιού μεταξύ Μαρκόπουλου και Παναθηναικού.

 

 

Να μη χάσει τη δυναμική της «Λεωφόρου»

Previous article

Λούντκβιστ: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με όσα έχω δώσει»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.