0

Η ομάδα βόλεϊ των Γυναικών του Παναθηναϊκού «χτυπήθηκε» για τα καλά από τον κορωνοϊό και κατεβαίνει χωρίς τρεις ξένες παίκτριες στην πρώτη αναμέτρηση με την Τενερίφη, για τους «8» του CEV Cup.

Ο Παναθηναϊκός τις προηγούμενες μέρες ήταν φαβορί για την αναμέτρηση με την Τενερίφη, ωστόσο τα δεδομένα λόγω του κορωνοϊού αλλάζουν άρδην.

Τέσσερις ξένες παίκτριες από το βασικό σχήμα έχουν τεθεί νοκ άουτ και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απέναντι στην Τενερίφη, με μία σύνθεση που δεν έχει εμφανιστεί ούτε σε φιλικό.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν τεθεί εκτός ομάδας τις τελευταίες μέρες οι τρεις ξένες (Κροός, Στεπανένκο και Γκρόθες), ενώ η Μανωλίνα Κωνσταντίνου θα προσπαθήσει να παίξει, με την συμμετοχή της ωστόσο να κρίνεται αμφίβολη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τις Χαντάβα και Μπραμπίγια στα άκρα, την Τσιτσιγιάννη διαγώνιο και στο κέντρο θα είναι η Χατζηευστρατιάδου και οι Μεταξά- Κωνσταντέλου, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν λύσεις στον πάγκο.

Σε πιάσανε με την παλέτα στον ώμο Κάρυ…θα σε σώσει τώρα το φιλαράκι σου;;

Previous article

Πρέπει να μιλήσουμε και για την ανανέωση του Βιγιαφάνιες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.