0

Ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον 26χρονο Μαυροβούνιο επιθετικό

Στο Ισραήλ αγωνίζεται ο ένας από τους μεσοεπιθετικούς που φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τις ισραηλινές αναφορές, αυτός είναι ο 26χρονος Μαυροβούνιος, Μάρκο Γιάνκοβιτς.

 

Ο Γιάνκοβιτς ανήκε στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, όμως έλυσε το συμβόλαιο του την Τετάρτη. Η ισραηλινή ομάδα αντιμετωπίζει οικονομική προβλήματα, ο ιδιοκτήτης της συνελήφθη και ο αριστεροπόδαρος άσος δεν είναι ο μόνος που αποδεσμεύτηκε.

Ο Γιάνκοβιτς είναι περιζήτητος και εκτός από τον Παναθηναϊκό, έχει επαφές με την τουρκική Μπασακσεχίρ και την τουρκική Παρτιζάν, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Επειδή νιώθει οικεία στο περιβάλλον του Βελιγραδίου, ο Μαυροβούνιος έχει δώσει προτεραιότητα στην επιστροφή του στη Σερβία.

 

Όμως , το κασέ του ποδοσφαιριστή στο Ισραήλ δεν το μπορεί να το καλύψει η Παρτιζάν. Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο ο Γιάνκοβιτς φέρεται να έχει σύγκλιση στο οικονομικό.

Οι ισραηλινές αναφορές υποστηρίζουν πως ο Γιάνκοβιτς θα αποφασίσει άμεσα για τον επόμενο προορισμό του και δίνουν αρκετές πιθανότητες στον Παναθηναϊκό.

Μεγάλη «μάχη» Βατσλίκ-Μπρινιόλι!

Previous article

Η ασταμάτητη δουλειά του Χατζηθεοδωρίδη (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.