0

Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από την Ελλάδα για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Μπόκα, Φρανκ Φάμπρα

Ο Φρανκ Φάμπρα που αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς είναι ένα όνομα που έρχεται στο προσκήνιο για τις ελληνικές ομάδες. Ο αριστερός μπακ που αγωνίζεται στο αργεντίνικο πρωτάθλημα φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από τη Superleague, με τα σενάρια στη Λατινική Αμερική να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Κολομβιανός αμυντικός της Μπόκα σύμφωνα με το «antena2.com», αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα άμεσα και φέρεται να έχει δεχτεί κρούση από την Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να τονίζεται ποιος σύλλογος θέλει να τον κάνει δικό του. Ο 30χρονος μπακ απασχολεί αρκετές ομάδες από την Ευρώπη και έχει αποφασίσει να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παρόλα αυτά ξεκαθαρίζεται από τους Αργεντινούς πως δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη πρόταση στην Μπόκα.

Τα δεδομένα στην υπόθεση πάντως είναι συγκεκριμένα, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μπακ στην Αργεντινή, ο οποίος στη Superleague θα μπορούσε να έρθει μόνο για κάποια ομάδα από το Big-5. Αυτό σημαίνει εν πολλοίς πως οι ομάδες που είναι πιθανό να είναι στο «κόλπο» για την απόκτηση του είναι τρεις. Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, αφού αυτοί είναι που κοιτάζουν στην αγορά για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει άκρη με τον Χουάνκαρ και ο Ισπανός είναι φευγάτος, κάτι που αναγκάζει τους πράσινους να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να ψάχνουν για αντικαταστάτη του. Πρόσφατα μάλιστα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να είχε επαφή με την Μπόκα για τον Παβόν, παρότι διέψευσε το τριφύλλι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να συζητήσουν και για τον Φάμπρα, ειδικά από τη στιγμή που είναι κοντά στο να φύγει από τον σύλλογο.

 

 

Προτεραιότητα ο χαφ και μετά ο εξτρέμ – Δεν φεύγει κάποιος

Previous article

Κρίνονται οι τίτλοι στην Α1 κατηγορία: Ο Παναθηναϊκός σε ρόλο πρωταγωνιστή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.