0

Ο Ιανουάριος βαδίζει σιγά σιγά προς το τέλος του

Ο Ιανουάριος βαδίζει σιγά σιγά προς το τέλος του και ο Παναθηναϊκός δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα καμία μεταγραφή, με τις ημέρες που διανύουμε να θυμίζουν πολύ έντονα τις τελευταίες του Αυγούστου!

Τότε το «Τριφύλλι» προχώρησε σε μεταγραφικό… ντεμαράζ, αποκτώντας παίκτης που κάλυψαν τα κενά στις περισσότερες θέσεις, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι ένας προπονητής που κινείται μετά από… εξονυχιστικό έλεγχο σε κάθε υποψήφιο στόχο.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα, με τους «πράσινους» να επιθυμούν ιδανικά 3 μεταγραφές. Οι προτεραιότητες είναι ένας παίκτης για την μεσαία γραμμή και ένας εξτρέμ, ενώ ακολουθεί η προσθήκη του αριστερού μπακ που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Χουάνκαρ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και οι συνεργάτες του δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε αυτό το ζήτημα, εξετάζουν πάρα πολλούς παίκτες και όλα δείχνουν πως θα «χτυπήσουν» και πάλι στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, έχοντας περιορίσει στον μικρότερο δυνατό βαθμό το ρίσκο για αποτυχημένες κινήσεις.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφερθεί πως οι παίκτες που εξετάζει ο Σέρβος προπονητής δεν έχουν διαρρεύσει και τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στον Τύπο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με το «πράσινο» επιτελείο να κρατά μακριά από την δημοσιότητα τους πραγματικούς του στόχους.

Tα δεδομένα για νέα μεταγραφή

Previous article

Στην τελική ευθεία για μεταγραφές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.