0

Μιλάει για την ζωή στην Ελλάδα, τους στόχους αλλά και σε αυτά που έχει ξεχωρίσει αυτά τα 2,5 χρόνια.

Έκανε την διαφορά από την αρχή. Σίγουρα, κανείς δεν περίμενε πως ο Βόλος ΝΠΣ θα καθιερωνόταν στα μεγάλα σαλόνια μετά την άνοδο του 2019, όμως ο σύλλογος της Μαγνησίας, όχι απλώς παρέμεινε αλλά έφερε και ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει εξαιρετική πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα, ένας από αυτούς είναι Φράνκο Φεράρι. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας βρίσκεται στα μεταγραφικά σενάρια κάθε ομάδας από το Big-5 στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και όχι άδικα. Μετά την αποχώρηση των Τσιμίκα και Γιαννούλη, είναι, για πολλούς, το καλύτερο μπακ της Superleague.

  • Ποια είναι η γνώμη σας για το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο και να προσπαθεί να είναι στο ίδιο επίπεδο με τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης»

  • Μίλησέ μου για αυτή τη σεζόν. Είστε ικανοποιημένος από τη φετινή διαδικασία ή όχι και γιατί;

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας, αλλά όχι από τους βαθμούς που έχουμε, πιστεύω ότι αξίζουμε περισσότερα. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να συνεχίσουμε με τη σκληρή δουλειά για να φτάσουμε πιο ψηλά.»

  • Είσαι ένας παίκτης που σε κάθε μεταγραφική περίοδο είσαι στο ραντάρ κάθε ομάδας. Είχατε ποτέ προσφορά από big-5 και αν ναι, από ποια ομάδα;

«Είχα ακούσει ότι ήμουν στα ραντάρ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχα ποτέ δεν έλαβα επίσημη πρόταση. Ήταν μόνο φήμες»

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον;

«Φυσικά και θα ήθελα να μεγαλώσω ως επαγγελματίας, αλλά προσπαθώ να μην σκέφτομαι στο μέλλον και να είμαι 100% εστιασμένος εδώ στον Βόλο.»

Στο+2 από τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Ακραία καιρικά φαινόμενα – Το έστρωσε παντού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.