0

Το σκορ του πρώτου αγώνα δίνει το περιθώριο στον Γιοβάνοβιτς να δώσει ανάσες.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει μια σημαντική ευκαιρία στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας να μπορέσει να ξεκουράσει για πρώτη φορά φέτος αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, αλλά να δει να φοράνε την πρώτη φανέλα και παιδιά που αγωνίζονται αυτό το διάστημα στον Παναθηναϊκό Β΄, όπως ο εξαιρετικός Αθανασακόπουλος.

Όπως είναι λογικό προκύπτουν αρκετές περιπτώσεις βασικών που έχουν τραβήξει φέτος το… κουπί και θα χρειαστεί να πάρουν ανάσες. Σε αυτό το γκρουπ των παικτών που δεν θα έπρεπε να επιβαρυνθούν με το ματς της Τρίτης ανήκουν αναμφίβολα οι Βέλεθ, Πέρεθ, Χουάνκαρ, Μαουρίτσιο, Παλάσιος και Αϊτόρ.

Ο Αργεντινός μαζί με τον Βιτάλ μετρούν το εντυπωσιακό 21 συμμετοχές σε 21 αγώνες που έχουν βρεθεί στην αποστολή, απόρροια του πόσο ανάγκη τους έχει στο ροτέισον του ο Γιοβάνοβιτς, αλλά και ότι και οι 2 δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Από εκεί και πέρα ίσως αυτό να κριθεί αναγκαίο και για τον Σένκεφελντ, ο οποίος πλέον δεν έχει ανάγκη από τέτοιους αγώνες, μιας και έχει βρει ρυθμό και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεσκουριάσουν οι Σάρλια και Πούγγουρας γιατί δεν ξέρεις ποτέ το πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στη χρονιά.

Ανάσες λογικά θα πάρει και ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος ωστόσο δεν θα παίξει στον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω καρτών, οπότε ίσως βρεθεί κανονικά στην Καρδίτσα.

Για τέλος αφήσαμε παίκτες που έχουν ανάγκη αυτό το ματς για να βρουν ρυθμό και σίγουρα ο νο1 στη λίστα είναι ο Ιωαννίδης, ενώ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στην βασική ενδεκάδα και Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος στα τελευταία ματς έρχεται από τον πάγκο.

 

Βέλεθ και Σένκεφελντ δείχνουν τον δρόμο!

Previous article

Ο Καρέλης βρήκε την υγειά του με τον Αναστασίου

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.