0

Εξαιρετικοί για μια ακόμη φορά.

Στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην κρατάει και πάρα πολλά στοιχεία, μιας και οι πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακίνδυνοι στο επιθετικό σκέλος, ωστόσο αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα ότι το Τριφύλλι έχει ένα αμυντικό δίδυμο που είναι αντάξιο ομάδας που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός προβληματίζεται με την κατάσταση του Μπα -όσο λείπει ο Σισέ- και ο Μανωλάς δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί, ο ΠΑΟΚ σε κάθε ματς δέχεται αρκετές φάσεις μέσα στην περιοχή του και η ΑΕΚ ταλανίζεται με το να έχει αξιόπιστες λύσεις, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει πως πλέον μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο ενόψει και της συνέχειας!

 

Όσον αφορά τον Σένκεφελντ, όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα πατάει στα πόδια του ο Ολλανδός στόπερ που μαζί με τον Βέλεθ έφτιαξαν ένα αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Σχετικά με το χθεσινό ματς και ο Βέλεθ δεν είχε κανένα πρόβλημα στον τομέα ευθύνης του και η συνεργασία του με τον Ολλανδό ήταν πολύ καλή. Δεν είναι τυχαίο ότι έγιναν αλλαγή και οι δύο επιθετικοί του Ιωνικού. Ο Βέλεθ φοράει το περιβραχιόνο του αρχηγού και αυτό είναι κάτι που έχει κερδίσει τόσο με την προσωπικότητα του, όσο και με την παικτική του ικανότητα!

 

Διάστρεμμα ο Ιωαννίδης, κάνει αγώνα δρόμου για Αστέρα

Previous article

Ανάσες σε πολλούς βασικούς στην Καρδίτσα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.