0

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να… σκαλίζει τον φάκελο του Φαν Βέερτ εν όψει του καλοκαιριού!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Sportime του Σαββάτου, η ομάδα της Αθήνας έχει βάλει στο μάτι τον Φαν Βέερτ του Βόλου. Η περίπτωση του ωστόσο μόνο απλή δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τον Αχιλλέα Μπέο.

Ο άγνωστος Χ του καλοκαιριού αποτελεί τον άνθρωπο-γκολ του Βόλου και τον δεύτερο σκόρερ στην Super League 1 πίσω από τον Γιασμίν Κούρτιτς (17 ματς/11 τέρματα).

Στα 31 του ο Ολλανδός επιθετικός έχει «γεμίσει» επάξια τα παπούτσια του απερχόμενου Δουβίκα και συνάμα έχει ανοίξει την όρεξη του Αχιλλέα Μπέου εν όψει του καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός, τον έβαλε ψηλά στη λίστα του, ειδικά από την ώρα που τον… τιμώρησε και μάλιστα δύο φορές στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αλήθεια, τι αξιώνει το club; Ο Δήμαρχος έχει ξεκινήσει από πολύ ψηλά. Σχεδόν 1 μύριο οι αξιώσεις του. Αυτά τα νούμερα για εν δυνάμει 32χρονο φορ το καλοκαίρι ΔΕΝ υπάρχουν στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή που ο Ολλανδός μπορεί να το απολαμβάνει με την φαμίλια του στον Βόλο, αλλά γνωρίζει πως πρέπει να «κεφαλαιοποιήσει» την φετινή χρονιά για το τελευταίο του δυνατό συμβόλαιο.

Μέχρι νεοτέρας το ενδιαφέρον των «πρασίνων» φαντάζει (και είναι) φιλολογικό, αλλά ΔΕΔΟΜΕΝΑ θα ψάξει για τουλάχιστον έναν σέντερ φορ το καλοκαίρι.

Ήδη, τα πρώτα διακριτικά τηλέφωνα έχουν πέσει στην εταιρεία εκπροσώπησης του Φαν Βέερτ. Το όνομα έχει «λοκαριστεί». Η συνέχεια δεν θα αργήσει να έρθει…

 

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για το «διπλό» στη Νίκαια!

Previous article

Που θα δείτε το Ιωνικός – Παναθηναϊκός

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.