0

Νέο όνομα στη μεταγραφική λίστα των Πρασίνων

Ματιές στη Λατινική Αμερική ρίχνει ο Παναθηναϊκός, για τη μεταγραφική του ενίσχυση και έτσι εξετάζει την περίπτωση του Γιονάταν Γκόμες.

Ο 32χρονος Αργεντινός άσος αγωνίζεται στην Αρχεντίνος Τζούνιορ, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παρόλο που έχει ενεργό συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβριο του 2023.

https://caracoltv.brightspotcdn.com/dims4/default/a292825/2147483647/strip/true/crop/640x425+0+0/resize/640x425!/quality/90/?url=https%3A%2F%2Fcaracol-brightspot.s3-us-west-2.amazonaws.com%2Fassets%2Fgol%2Fjonathangomez_06052020_getty_e_0.jpg

Ο Γκόμες έχει πέραση στις ομάδες στη Βραζιλία και αρκετές έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, ενώ και οι “πράσινοι” έχουν κάνει μία «νύξη» για τον δανεισμό του.

Ο 32χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Ροζάριο, Μπάνφιλντ, Άρσεναλ Σαραντί, Σάο Πάολο και Αλ-Φέιχα ενώ ήρθε στην ομάδα των Αρχεντίνος Τζούνιορς μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, ως ελεύθερος, από την βραζιλιάνικη Σπορτ Ρεσίφε.

 

Με κακές αναμνήσεις από τον Μίσιτς…

Previous article

Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ο Βιτάλ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.