0

Οι “πράσινοι” θα χρειαστεί να περιμένουν για να μάθουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα στον επαναληπτικό στο ΔΑΚ Λαμίας θα κριθούν όσον αφορά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 0-0 των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη.

Οι Κίτρινοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο οι μόνες φορές που απείλησε την εστία του Σαράνοφ ήταν στο 8′ με ένα σουτ του Φαμπιάνο, στο 11′ με μια κεφαλιά του Μπερτόγλιο και στο 45′ με ένα δυνατό σουτ του Γκάμα, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο κίπερ της Λαμίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα χειροτέρεψαν για τον Άρη, που εκτός μιας φάσης στις καθυστερήσεις του ματς με τον Λόπεθ, δεν βρήκε καμία άλλη φορά την ευκαιρία να κάνει αισθητή την παρουσία του στην άμυνα της Λαμίας, η οποία κράτησε με σχετική ευκολία το 0-0.

Μετά το αποτέλεσμα της Θεσσαλονίκης ο Παναθηναϊκός πρέπει να περιμένει τον εντελώς ανοιχτό πια επαναληπτικό στο ΔΑΚ Λαμίας, προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί όπου ουσιαστικά έχει ήδη προκριθεί, μετά την “τεσσάρα” στη Λεωφόρο επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Πιθανό να κινηθεί και για εξτρέμ ο Παναθηναϊκός λόγω Χατζηγιοβάνη – Καμία κουβέντα για φορ!

Previous article

Έτσι θα κερδίσει στην Νίκαια ο Παναθηναϊκός – Η πιθανή εντεκάδα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.