0

Η άποψη των φιλάθλων

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως ο κόσμος έμεινε γενικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας, ενώ πάρα πολλοί στάθηκαν στην απουσία ενός «killer» στην επίθεση. Παράλληλα, άπαντες αναγνωρίζουν το έργο του Γιοβάνοβιτς και κριτικάρουν την τραγική εμφάνιση των Πειραιωτών.

Ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια:

«Ας πούμε ότι κάτι που μπορείς να κρατήσεις από αυτό το ντέρμπι ως Παναθηναϊκός, είναι η δουλειά του Γιοβάνοβιτς που μπορεί να διαχειριστεί με αποδοτικότητα την αξία κάθε παίκτη και να φανερώσει τις πραγματικές αδυναμίες και ελλείψεις της ομάδας».

«Η διαφορά του αποψινού ντέρμπι με εκείνο του 2017 ήταν 2 παίκτες. Μπεργκ, Εμποκού. Η ομάδα είναι πολύ καλή τακτικά, αλλά χρειάζεται ποιότητα».

«Το λέμε καιρό τώρα. Η ομάδα φέτος είναι για 2η. Με 2-3 καλές προσθήκες του χρόνου… Έχει ο θεός… Υγ. Που σαι ρε Μάρκους να κάνεις χατ-τρικ».

«Η ομάδα δουλεύει καλά, αμυντικά και μεσοεπιθετικά έχει δέσει αλλά της λείπει ο φορ – εκτελεστής. Όταν είσαι 45’ μπροστά στην περιοχή του άλλου, απαγορεύεται να είναι άδεια από επιθετικούς. Άδικα πάνε οι σέντρες του Χουανκάρ».

«Μια φορά να είναι αυτοί τα χάλια τους και να τους πατήσεις κάτω, να γράψεις ιστορία. Μια ρε… Μεγάλη χαμένη ευκαιρία σήμερα…».

«Έχω να δω ομάδα να παίζει τέτοιο ταμπούρι στη Λεωφόρο από την Προοδευτική του Σούλη. Πάντα θα μας τρέμετε γατάκια».

«Μετά από τόσες αγωνιστικές είναι σαφές ότι ο Ιβάν έχει βάλει τις βάσεις.Για να γίνεις όμως κανονικός Παναθηναϊκός θέλεις σέντερ φορ από το πάνω ράφι,ένα δημιουργικό χαφ με γκολ,ένα εξτρέμ υδραυλικό και ένα ακόμα στόπερ επιπέδου».

«Πολύ κρίμα σήμερα. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ήμασταν πραγματικά κυρίαρχοι κόντρα στον Ολυμπιακό, παίξαμε όπως έπρεπε. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο φοβόντουσαν να σεντράρουν, να σουτάρουν να ψάξουν μια κάθετη. Μπράβο για την εικόνα στο γήπεδο,πάμε παρακάτω».

πηγή: olaprasina1908.gr

Ο Χουάνκαρ φώναξε παρών για την ανανέωση!

Previous article

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Μαριάνα Μπραμπίλια

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.