0

Σαν πολύ δεν τράβηξαν τα όρια της υπομονής μας σε αυτό που βλέπουμε εδώ και 1,5 χρόνο; Σαν πολύ δεν τράβηξαν τα όρια της ανοχής μας στην συρρίκνωση του ένδοξου τμήματος του Συλλόγου μας;

Κάποτε σε συνέντευξή του ο μεγάλος Παύλος Γιαννακόπουλος είχε δηλώσει επακριβώς ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με λογική “έσοδα-έξοδα” σαν επιχείρηση και ότι αν γινόταν αυτό θα έπρεπε να ξεχάσουν όλοι τις επιτυχίες.

Αρκετά χρόνια μετά ο κορυφαίος παράγοντας στην ιστορία του Συλλόγου έρχεται να επιβεβαιωθεί στο έπακρον αφού η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να οδηγήσει την ομάδα με αυτό τον τρόπο την έχει οδηγήσει στην απόλυτη κατρακύλα και ξεπεσμό.

Καμία ομάδα του επιπέδου του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να λειτουργήσει κατ΄αυτό τον τρόπο για τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς να υπάρξουν αναταρράξεις. Ουσιαστικά το τμήμα βρίσκεται εγκλωβισμένο στις αποφάσεις του ιδιοκτήτη του και πρέπει άμεσα εκείνος να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται στο θέμα μεταβίβασης της ομάδας γιατί τα πράγματα όλο και θα χειροτερεύουν. Τρίτη χρονιά έτσι δεν θα βγει και καλά θα κάνουν όλοι να το καταλάβουν.

Τα τελευταία αναχώματα είναι οι Διαμαντίδης και Αλβέρτης αλλά δεν γνωρίζουμε ποιες είναι ακόμα οι αντοχές τους. Ούτε επίσης γνωρίζουμε αν είναι πραγματικά καλό για την ομάδα να συνεχίσουν να είναι σε αυτή τη θέση. Κανείς δεν θα τολμήσει να πει ούτε κουβέντα για τα δύο τοτέμ αλλά ούτε και για προπονητή και παίκτες. Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι κανένας από όλους αυτούς δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το έκτρωμα που βλέπουμε. Η ομάδα είναι άρρωστη συθέμελα και χρειάζεται άμεσα ηλεκτροσόκ. Σε μια άρρωστη κατάσταση το αγωνιστικό ποτέ δεν ευδοκιμεί και άπαντες τους παίρνει η μπάλα. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που είδαμε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα πρόσφατα.

Επιπλέον όλη αυτή η αρρώστια έχει περάσει και στον κόσμο που δεν ξέρει που να ρίξει το ανάθεμα με την κατάσταση που επικρατεί με αποτέλεσμα να βλέπεις ντροπιαστικές καταστάσεις με κόσμο να γιουχάρει τον Δημήτρη Ιτούδη, τον Δημήτρη Πρίφτη, τους παίκτες, τους Διαμαντίδη και Αλβέρτη και γενικά όποιον δεν έχει ευθύνη.

Υ.Γ Παύλο και Θανάση σας ζητούμε εμείς συγγνώμη για αυτό που βλέπετε από ψηλά, για το πως κατάντησε ο Παναθηναϊκός σας αλλά σας δίνουμε τον λόγο μας και με όση αγάπη σας έχουμε ότι θα δώσουμε τέλος σε αυτόν τον κατήφορο!

Υ.Γ.1 Δυστυχώς πέσαμε όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού στη φάκα και έχουμε στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου. Παιδιά δεν είμαστε εμείς ο εχθρός και το πρόβλημα, ώρα για ΕΝΟΤΗΤΑ!

 

Σταματά το ποδόσφαιρο στα 20 χρόνια του ο Τζαβίδας

Previous article

Κουλιμπαλί – Η καθοριστική επέμβαση του Χάμες που τον βοήθησε να έχει ανάσες (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.