0

Πώς και γιατί ο ιδιοκτήτης των Πρασίνων θέλει να… βοηθήσει την ομάδα και τον Σέρβο κόουτς με καλές κινήσεις τον Γενάρη. Η συνάντηση με τον προπονητή, οι έτοιμες λίστες.

Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στο Κορωπί και στο μεταγραφικό κομμάτι, μιας και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δείξει πως θέλει να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Άλλωστε, η κλήρωση του Κυπέλλου, για την φάση των προημιτελικών, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας και στην συνέχεια με τον νικητή του ζευγαριού Λαμία – Άρης για τα ημιτελικά, κάνουν πολλούς στην ομάδα να έχουν… φτιαχτεί για ακόμα περισσότερα πράγματα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως το Τριφύλλι έχει την δυνατότητα να βρεθεί σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2014, με την συγκεκριμένη διοργάνωση να αποτελεί προτεραιότητα από την αρχή της σεζόν.

Τα πάντα βέβαια θα αποφασιστούν σε συνεννόηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να έχει τις προσεχείς ημέρες συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ώστε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να του πει τι ακριβώς θέλει. Άλλωστε δεν είναι κρυφό πως ο Σέρβος έχει φτιάξει με τους συνεργάτες του συγκεκριμένη λίστα με παίκτες, όπου ανάλογα με τα χρήματα που θα είναι διαθέσιμα, θα αποφασιστούν και οι στόχοι για τον Ιανουάριο. Αυτό που βγαίνει πάντως από το Πράσινο στρατόπεδο είναι το γεγονός πως ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει όσο τίποτα το κύπελλο, μιας και με αυτόν τρόπο θέλει να δείξει την αλλαγή σελίδας του συλλόγου, αλλά και την αντεπίθεση που επιθυμεί να ξεκινήσει, με αποτέλεσμα να μην… χαλάσει χατίρι στον Σέρβο τεχνικό του Τριφυλλιού.

 

 

Το 2022 είναι Χρονιά με όνειρα για τίτλο αλλά και πολλές εκκρεμότητες

Previous article

Γιόρτασε τον ερχομό του 2022 με πρόταση γάμου ο Μπρινιόλι! (Pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.