0

Συντονισμένοι ταυτόχρονα σε COSMOTE, ΕΡΤ1, ΕΡΤ3 και YouTube θα είναι όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να παρακολουθήσουν την Κυριακή τα ομαδικά τμήματα του συλλόγου.

«Αλαλούμ» μεταξύ των διοργανώσεων, των τηλεοπτικών καναλιών και… μπέρδεμα εις βάρος του Παναθηναϊκού!

Βλέπετε, οι «πράσινοι» θα δώσουν τέσσερις διαφορετικές αναμετρήσεις σχεδόν ταυτόχρονα το απόγευμα της Κυριακής (18/12), με το κοινό τους να πρέπει να… μοιραστεί σε τέσσερα κανάλια και ισάριθμα γήπεδα για να παρακολουθήσει το «τριφύλλι».

Μπερδευτήκατε; Λογικό. Όμως, τόσο μπερδεμένο είναι και το «πράσινο» πρόγραμμα της συγκεκριμένης ημέρας.

Ας τα εξηγήσουμε όλα με τη σειρά…

Αρχικά, την Κυριακή (18/12) στις 19:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Προμηθέα για την Basket League. Μισή ώρα αργότερα (19:30) η ποδοσφαιρική ομάδα αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το μπάσκετ γυναικών παίζει κόντρα στις Εσπερίδες για το Κύπελλο. Κι όμως, το… γεμάτο Παναθηναϊκό πρόγραμμα δεν τελειώνει εκεί, καθώς στις 20:00 υπάρχει και η αναμέτρηση με την Κηφισιά για την Vollea League Ανδρών!

Όπως είναι λογικό, το πρόγραμμα αυτό έχει φέρει δυσφορία στις τάξεις των φίλων της ομάδας, που δεν θα μπορούν να την στηρίξουν σε όλα τα σπορ ταυτόχρονα ή να δουν όλες τις αναμετρήσεις «ζωντανά».

Αναλυτικά το κυριακάτικο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

19:00: Παναθηναϊκός-Προμηθέας (ΕΡΤ 1)
19:30: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (COSMOTE)
19:30: Εσπερίδες-Παναθηναϊκός (YouTube)
20:00: Κηφισιά-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ 3)

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα

Previous article

Να πάρει τα πάνω του!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.