0

Ποιοι πρέπει να φύγουν για αν έρθουν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου στο Τριφύλλι.

Δεδομένη θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού στη μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποφασίσει σε ποιες θέσεις θέλει ενίσχυση και άμεσα θα ενημερώσει και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Βέβαια, ο ακριβής αριθμός των παικτών που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο από το μεταγραφικό παζάρι δεν μπορεί να υπολογιστεί όσο θα παραμένουν σε εκκρεμότητα περιπτώσεις παικτών που κάθονται στα συμβόλαιά τους και δεν υπολογίζονται, τύπου Αγιούμπ, Ενγκμπακοτό και Μπεκ.

Πλην όμως θεωρείται βέβαιο ότι αναζητούνται τουλάχιστον δύο αριστεροπόδαροι αμυντικοί. Ένας αριστερός μπακ κι ένας στόπερ για την αριστερή πλευρά στην καρδιά των μετόπισθεν.

Μάλιστα, δημοσιεύματα επιμένουν πως για στόπερ ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και πιο μεγάλες ηλικίες, ψάχνοντας εμπειρία και προσωπικότητα!

 

Συνάντηση κορυφής μετά τον Ατρόμητο με Αλαφούζο – Γιοβάνοβιτς

Μία σημαντική σύσκεψη αναμάνεται να υπάρξει τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να συζητήσει με τους διοικούντες την πορεία και την εικόνα της ομάδας, αλλά και τις κινήσεις του συλλόγου στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα παρουσία και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου, θα γίνει ένας πρώτος απολογισμός για την πορεία του «τριφυλλιού» στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αναλύσει όλα τα δεδομένα γύρω απ’ την εικόνα του Παναθηναϊκού, όσα άλλαξαν από το καλοκαίρι κι έπειτα ως προς τον αγωνιστικό προσανατολισμο των «πράσινων», αλλά κι όσα δεν λειτούργησαν καλά στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν.

Δύσκολη αποστολή κόντρα στο Μιλάνο για τον Παναθηναϊκό

Previous article

Βραβεύτηκε ο Χατζηγιοβάνης για το γκολ με τον Βόλο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.