0

O Παναθηναϊκός ξεκινά την «διαβολοβδομάδα» με δύσκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Αρμάνι (21:30, Novasports Prime).

Η «διαβολοβδομάδα» ξεκινά με δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα αντιμετωπίσει στην Ιταλία την ισχυρή Αρμάνι (21:30, Novasports Prime) και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, έχοντας ως δεδομένη την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς αλλά και αυτή του Τζεχάιβ Φλόιντ.

«Πρόκειται για μία πολύ σκληρή ομάδα και πολύ έμπειρη. Διαθέτει κάποιους παίκτες που έχουν εμπειρία από Euroleague και παίζουν με αρκετή σωματική επαφή. Χρειάζεται από εμάς συγκέντρωση και να πιάσουμε καλά επίπεδα απόδοσης για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σαφώς είναι δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς ο Δημήτρης Πρίφτης, με τον Ετόρε Μεσίνα να τονίζει από την μεριά του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις, έχει μέγεθος και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους ψηλούς του, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Η άμυνα ζώνης, που κάποιες φορές γίνεται μια match-up ζώνη, του επέτρεψε να κερδίσει το ντέρμπι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα περίπλοκο παιχνίδι».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Χουάν Κάρλος Γκαρσία και Σαούλιους Ράκις.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

14/12

19:30 Εφές – Μπασκόνια
19:45 Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι
20:00 Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα
21:30 Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός
21:45 Ρεάλ – Άλμπα

15/12

19:00 ΤΣΣΚΑ – Ούνικς Καζάν
20:00 Ζαλγκίρις – Μονακό
21:30 Ολυμπιακός – Μπάγερν
22:00 Βιλερμπάν – Ζενίτ

Η βαθμολογία:

Ανδρεόπουλος: «Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό»

Previous article

Αυτός είναι ο στόπερ που θέλει ο Παναθηναϊκός – Πρώτα… σκούπα, μετά ενίσχυση!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.