0

Μάγκας. Μεγάλος μάγκας.

Μετά το τέλος ο πληγωμένος Νέντοβιτς με ένα tweet είπε δεν τον ενδιέφερε ποιος το έκανε, αν ήταν έμπειρος ή άπειρος, μικρός ή μεγάλος και ότι αυτά τα πράγματα δεν θα έπρεπε κανονικά να γίνονται. Λογική η άμεση αντίδραση από τη στιγμή που έβλεπε να έρχεται (ένας ακόμα) τραυματισμός σε μια περίοδο που είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Αμέσως μετά ακολούθησε θύελλα αντιδράσεων, ένθεν κακείθεν, με τους φίλους του Ολυμπιακού να την «πέφτουν» στον Νέντοβιτς, τους φίλους του Παναθηναϊκού να την «πέφτουν» στον Νικολαΐδη και να υπάρχει αυτό το… γαϊτανάκι.

Ώσπου ο ίδιος ο Νέντοβτς θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό, παραμερίζοντας την (δεδομένη) στεναχώρια του και τον πόνο που ένιωθε από το χτύπημα. Τι είπε; «Ότι δεν ήξερε ότι ο Νικολαΐδης ήταν δανεικός από τον Ολυμπιακό και ότι όσοι το έχουν αναγάγει σε κόντρα αιωνίων τότε το IQ τους είναι κάτω του μηδενός εξηγώντας ότι και ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν το έκανε επίτηδες».

Μάγκας. Μεγάλος μάγκας. Και μπράβο του. Λέτε να μην ξέρουν οι ίδιοι οι παίκτες, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, οι ίδιοι που τραυματίστηκαν και να ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι; Και το γεγονός ότι βγήκε αμέσως και το είπε (σ.σ. ξαναλέω μέσα στον πόνο του και στην στεναχώρια του), τον τιμά ακόμα περισσότερο. Και ξανά, μπράβο του.

 

Ντε Ντρις: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και με τον κόσμο μας μαζί θα προκριθούμε»!

Previous article

Διάστρεμμα ο Νέντοβιτς, νοκ άουτ με Άλμπα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.