0

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι ο Αμερικανός.

Ο Κέντρικ Πέρι δεν μπορεί να βρει ρυθμό ούτε μέσω πρωταθλήματος, καθώς ακόμα και εντός συνόρων αδυνατεί να βοηθήσει την ομάδα ουσιωδώς. Είναι ενδεικτικό ότι απέναντι στο Λαύριο, ο πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν είχε ούτε μία ασίστ μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, τη στιγμή που και σε επίπεδο εκτέλεσης ήταν ξανά άστοχος.

Είναι προφανές ότι Πρίφτης κάνει ό,τι μπορεί για να βρει ρόλο στον Πέρι, ωστόσο ο παίκτης δείχνει να έχει χάσει το «δρόμο». Εξ’ ου και ο χρόνος του μειώνεται όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός, ακόμα και σε παιχνίδια της Basket League.

Θυμίζουμε, ότι σε πρόσφατο ρεπορτάζ του «Πράσινου Τύπου» για τον Αμερικανό, αυτό που αναφέραμε ήταν πως δεν αποκλείεται η απογοήτευση που δεδομένα υπάρχει για Πέρι, να εξελιχθεί και σε κάτι παραπάνω προσεχώς. Την ίδια στιγμή, που η ομάδα έχει κυκλώσει το όνομα του Στέφαν Γιόβιτς για την περιφέρεια.

 

Έξαλλος με top άσο του Παναθηναϊκού ο Γιοβάνοβιτς!

Previous article

Επίθεση με ρόπαλα σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού – Σοβαρά τραυματίες με χτυπήματα στο κεφάλι !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.