Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Βόλο, η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το εάν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσει να διεκδικεί το κύπελλο Ελλάδος, το οποίο κατέκτησε τελευταία φορά επί Γιάννη Αναστασίου ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Κάτι που σημαίνει ότι το κομμάτι των ανανεώσεων παγώνει τουλάχιστον μέχρι την προσεχή Πέμπτη, ενώ όπως είναι γνωστό τα δύο ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας είναι οι Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ.

Όσον αφορά την περίπτωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη δεν είναι κοινό μυστικό πως ο Έλληνας άσος κάνει και σκέψεις για το εξωτερικό.

Πάντως από τον Παναθηναϊκό υπάρχει η διάθεση να γίνει σημαντική αύξηση των απολαβών του Έλληνα άσου, ο οποίος αυτή τη στιγμή αμείβεται με περίπου 150 χιλ. ευρώ και στο πράσινο στρατόπεδο δεν θα ήταν αρνητικοί να του διπλασιάσουν τις απολαβές του, την ώρα που το περασμένο καλοκαίρι η Αλτάι του έδινε 450 χιλ. ευρώ.

Χρήματα που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να πάρει από τον Παναθηναϊκό, αλλά όπως και να έχει το τοπίο θα ξεκαθαρίσει καλύτερα μέσα στις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά την πρόταση της χρονικής επέκτασης, αυτή θα αφορά μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Μεγαλύτερη ισορροπία με 4-3-3

Previous article

Φυλακούρης: “Ο Αναστασίου ήθελε να κάνει ζημιά στον Παναθηναϊκό – Οι παλαίμαχοι είναι γάγγραινα”!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.