0

Αίτημα για χρήση Video Challenge στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Volleyleague γυναικών κατέθεσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Η διοίκηση του συλλόγου, που έχει καεί ουκ ολίγες φορές κατά το παρελθόν από διαιτητικά σφάλματα ζήτησε από την ΕΣΑΠ να παραχωρηθεί η τεχνολογία του Video Challenge που χρησιμοποιείται στο πρωτάθλημα των ανδρών. Με τον τρόπο αυτό θα περιοριστούν τα λάθη σε κρίσιμες φάσεις.

Πλέον αναμένεται η απάντηση της Λίγκας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η χρήση της τεχνολογίας του Video Challenge θα γίνει με έξοδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την ενδέκατη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών στο κλειστό του Αγίου Θωμά θα γίνει την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός με το τριφύλλι να είναι στην πρώτη θέση με 28 και την ομάδα του Πειραιά να είναι δεύτερη με 27 βαθμούς.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το μεταξύ τους ντέρμπι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Μια ομάδα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και τα Special Olympics Hellas

Previous article

Τα δεδομένα για την ανανέωση του Χατζηγιοβάνη – Βρίσκεται στο μπλοκάκι αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.