0

Σε άνοδο ο Αργεντινός επιθετικός χαφ

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια ακόμη νίκη στην Λεωφόρο στο ματς με τον Παναιτωλικό. Μάλιστα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε την ομάδα του να κερδίζει στο δεύτερο συνεχόμενο ματς στο οποίο ξεκίνησε ως βασικό τον Βιγιαφάνιες στον άξονα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν ο άνθρωπος που ξεκλείδωσε την άμυνα της Λαμίας στο εκτός έδρας ματς που έγινε στον Βόλο και φώναξε παρών για πρώτη φορά φέτος, την ώρα που βρισκόταν και σε διαμάχη με την ΠΑΕ σχετικά με το πρόστιμο του.

Μάλιστα, αρκετοί πίστευαν ότι η εμφάνιση του με την Λαμία θα μπορούσε να είναι… πυροτέχνημα, ωστόσο ο Βίγια τους διέψευσε όλους πανηγυρικά κόντρα στον Παναιτωλικό, την ομάδα που τον ανέδειξε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος στο σύστημα με τους τρεις χαφ δείχνει να είναι αρκετά απελευθερωμένος και είναι σε καλύτερη θέση προκειμένου να αξιοποιηθούν τα επιθετικά ατού τα οποία έχει στο ρεπερτόριο του.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2022 και εάν συνεχίσει έτσι δεν θα αποκλείαμε να ανατρέψει οριστικά το εις βάρος του κλίμα!

Η βαθμολογία της Super League: Βαθμολογικό άλμα για Παναθηναϊκό

Previous article

Γιοβάνοβιτς: «Δύσκολες οι δύο τελευταίες εβδομάδες για μας – Σημαντικός ο θεσμός του Κυπέλλου»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.