0

Είναι πραγματικότητα ότι ο Παλάσιος δεν έχει απόλυτα δικαιώσει τον ντόρο που τον συνόδευε όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό.

Κάτι η αλλαγή κλίματος και περιβάλλοντος…όλα αυτά φενεται να τον έχουν επηρεάσει.

Εξάλλου, μη ξεχνάμε ότι ο Παλάσιος πατάει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και βρίσκεται στην Ελλάδα λίγο λιγότερο από 3 μήνες, οπότε είναι λογικό να χρειάζεται αρκετό χρόνο προσαρμογής.

Η απόσταση ωστόσο ανάμεσα σε αυτό και τα όσα αναφέρει το «Sportime» είναι πολύ μεγάλη, με την εφημερίδα να παρουσιάζει μια σειρά από προβληματισμούς όσον αφορά την παρουσία του Αργεντινού εξτρέμ στο «Τριφύλλι».

Το δημοσίευμα τονίζει αρχικά πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε απορρίψει αρχικά τον Παλάσιος και τελικά άλλαξε γνώμη μετά την φιλική ήττα από τον Παναιτωλικό. Παράλληλα, υποστηρίζει πως ο Αργεντινός δεν έχει πείσει ακόμα κανέναν από τους συμπαίκτες του για το κόστος της απόκτησής του.

Τέλος, η εφημερίδα αναφέρει πως ο Παλάσιος ζορίζεται ακόμα και στις προπονήσεις που χρησιμοποιείται ως «ψευτοεννιάρι», ενώ κάνει λόγο για φήμες που θέλουν τον 29χρονο παίκτη να βγάζει οριακά 2-3 προπονήσεις την εβδομάδα μιας και ταλαιπωρείται από πόνους στο γόνατο!

ΥΓ. Ας μας πουν επιτέλους από την Sportime ποιος είναι πραγματικά ο ρόλος τους και τι συμφέροντα εξυπηρετούν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται με τέτοια ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στα εσωτερικά της ομάδας.

 

Επιστροφή παλαιών γνώριμων!

Previous article

Η ενδεκάδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.