0

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην… εγχώρια πραγματικότητα και σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Πρόκειται για τις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας, οι οποίες τέθηκαν πέρσι αντιμέτωπες στους τελικούς, με το «Τριφύλλι» να κατακτά τον τίτλο με ένα εμφατικό «διπλό» στο ΣΕΦ.

Μετά τον αποκλεισμό (εκτός αν γίνει ένα… θαύμα την τελευταία αγωνιστική) από την Ευρώπη οι «πράσινες» στρέφουν την προσοχή τους στην κατάκτηση του νταμπλ και κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο καλούνται να δείξουν πως είναι έτοιμες να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους.

Υπενθυμίζουμε πως το «Τριφύλλι» ενισχύθηκε πρόσφατα και με την Αμερικανίδα σέντερ, Λινέτα Κάιζερ, η οποία μάλιστα στο παρελθόν αγωνιζόταν και με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 17:45 και θα μεταδοθεί μέσα από το YouTube του Ολυμπιακού, μετά την άρνηση των Πειραιωτών στο αίτημα της ΕΡΤ για την μετάδοση.

 

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός: Η σέντρα και η τηλεοπτική μετάδοση

Previous article

Επιστροφή παλαιών γνώριμων!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.