0

Το σχόλιο για τους πρώτους μήνες και τη συνέχεια της θητείας του 29χρονου μεσοεπιθετικού στο «τριφύλλι» – Τα επόμενα προπονητικά βήματά του και ο…μεγάλος ελληνικός πάγκος!

Βλέπετε, ο κόουτς της Τίγκρε, Ντιέγκο Μαρτίνεζ (διακρίνεται στη φωτογραφία με το τεχνικό τιμ και την κούπα στα χέρια), την περίοδο της ποδοσφαιρικής καριέρας του πέρασε κι απ΄την Ελλάδα αγωνιζόμενος με τον Πιερικό και τον Διαγόρα Ρόδου.

Η προπονητική καριέρα του ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Μπόκα Τζούνιορς. Αμέσως μετά πήγε στην Κανουέλας και το καλοκαίρι του 2018 στην Εστουντιάντες που επί των δικών του ημερών στον πάγκο ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία κι έφτασε στους «4» του Κυπέλλου.

«Προικισμένος παίκτης o Παλάσιος,θα βρει τα πατήματα του και θα κάνει τη διαφορά»

Η Τίγκρε του Ντιέγκο Μαρτίνεζ αντιμετώπισε την Ιντεπεντιέντε του Σεμπαστιάν Παλάσιος για το θεσμό του Κυπέλλου τον περασμένο Αύγουστο και πριν τη μεταγραφή του Αργεντινού παίκτη στον Παναθηναϊκό.

Ο Λατίνος κόουτς έχει report για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή που η αλήθεια είναι πως δεν κινείται σε ιδιαίτερα υψηλές στροφές (11 συμμετοχές – 1 γκολ – 1 ασίστ) τους πρώτους μήνες της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

«Ο Παλάσιος θέλει το χρόνο του για να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές και μεγάλες δυνατότητες του στον Παναθηναϊκό. Κι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά με Αργεντινούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι πηγαίνουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους στην Ευρώπη.

Ο Παλάσιος είναι ένας προικισμένος παίκτης που από την στιγμή που θα βρει τα πατήματά του και θα εγκλιμαστεί πλήρως στο νέο περιβάλλον είναι βέβαιο πως θα κάνει τη διαφορά.

Μπορούν να περιμένουν πολλά πράγματα από αυτόν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Είναι ένας γρήγορος εξτρέμ με υψηλή τεχνική κατάρτιση και ικανότητες στο ένας εναντίον ενός».  

Ένας χρόνος μετά τον θάνατό του Μαραντόνα: Ένα ταξίδι στο πάνθεον του άχρονου και του αιώνιου…

Previous article

Ο ρόλος «κλειδί» του Παπαγιάννη στην άμυνα ζώνης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.