0

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Λαμία-Παναθηναϊκός.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη (1-3) του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να σημειώνει ότι η ομάδα του δεν πανικοβλήθηκε όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Αναλυτικά, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

-Το ματς: «Καταρχήν είχαμε άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που είχε καλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ουσιαστικά, ήταν το πρέπει που το κάνει πιο δύσκολο. Ξέραμε ότι θα χρειαστεί πολλή υπομονή. Νομίζω ότι κερδίσαμε απολύτως δίκαια».

-Το πόσο δύσκολο ήταν να γυρίσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έχοντας προχωρήσει και σε δύο αναγκαστικές αλλαγές: «Δεν ήταν εύκολο. Ήμασταν ήρεμοι στην κυκλοφορία. Ξέραμε ότι δεν θα γίνουν πολλές φάσεις κόντρα σε μια ομάδα που αμύνεται με πολλά πρόσωπα. Δεν αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού. Δεν πανικοβληθήκαμε, επιμέναμε. Παρότι βγήκε νωρίς ο Καρλίτος και έπειτα και ο Λούντκβιστ. Οι παίκτες που πέρασαν ως αλλαγή μας έδωσαν λύσεις για να σκοράρουμε».

 

 

Έτσι έκανε ο Παναθηναϊκός την ανατροπή (Vids)

Previous article

Αμφίβολοι για Παναιτωλικό Λούντκβιστ και Καρλίτος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.