0

«Ξορκίζει» το lockdown η κυβέρνηση

Για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στον κορονοϊό μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιβολής lockdown. Σε αντίστοιχο μήκος κύματος κινήθηκε και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος διαμήνυσε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο lockdown, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και αυτός με τη σειρά του για νέους περιορισμούς σε ανεμβολίαστους.

«Τα μέτρα λαμβάνονται γιατί πρέπει να βάλουμε ένα φραγμό στην εξάπλωση της πανδημίας και να μην φτάσουμε στην κατάσταση που επικρατεί στην Βόρεια Ευρώπη και να μείνει ανοιχτή η αγορά τα Χριστούγεννα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

Σε αυτό το πλαίσιο επεσήμανε πως τα δεν έχουν τιμωρητικό χαρακτήρα για τους ανεμβολίαστους πολίτες και οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν έχουν ως σκοπό τόσο την δική τους προστασία όσο και των υπολοίπων: «Οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας κινδυνεύουν και θέλουμε να τους προστατέψουμε όχι να τους τιμωρήσουμε. Επειδή κινδυνεύει η υγεία τους συνακόλουθα κινδυνεύει και το ΕΣΥ με περισσότερες νοσηλείες.»

 

 

πηγή: ethnos.gr

Οι αριθμοί του αιώνιου ντέρμπι!

Previous article

Η σέντρα και η τηλεοπτική μετάδοση και το “αστεράκι” των κρουσμάτων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.