0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε όσα έγιναν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Το πρωτάθλημα των Μιλγουόκι Μπακς θα του μείνει αξέχαστο. Για πολλούς λόγους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όσες φορές και αν πετύχει 47 πόντους, όπως έκανε στη νίκη των Μπακς απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς, τα ξημερώματα της Πέμπτης, δεν θα λησμονήσει το βράδυ που αφυδατώθηκε, κατά τη διάρκεια των τελικών του ΝΒΑ.

Στη συνέντευξή του στο GQ – όπου ο Giannis μίλησε για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του, αλλά και την πίεση που αισθάνεται σηκώνοντας την Ελλάδα στους ώμους του – αναφέρθηκε και στον αντίκτυπο που είχε η υπερπροσπάθειά του στους NBA Finals.

«Βρίσκομαι στα ντους, έχω μόνο μία πετσέτα στη μέση μου και αρχίζουν οι κράμπες», είπε ο Greek Freak, αναφερόμενος σε όσα έγιναν μετά το Game 5. Τότε είναι τα χείλη του γίνονται μωβ και τα χέρια του ασπρίζουν!

«Μπορείς να μου δώσεις έναν σκουπιδοτενεκέ», ζήτησε από ένα μέλος των Μπακς. Έκανε εμετό πέντε φορές!

Στη συνέχεια, το επιτελείο των Μπακς, έχοντας συνειδητοποιήσει ότι έχει υποστεί αφυδάτωση, θέλησαν να του δώσουν ορό. Χρειάστηκαν 45 λεπτά για να βρουν μία φλέβα!

Όταν πλέον επέστρεψε στο ξενοδοχείο, για να ξεκουραστεί, χρειάστηκε να του χορηγηθεί άλλη μία φιάλη!

Το ίδιο συνέβη και μετά τον ιστορικό, για τους Μπακς, 6ο τελικό και τους 50 πόντους που πέτυχε, απέναντι στους Φίνιξ Σανς. Ξανά αφυδάτωση, ξανά ορός.

Ο βιονικός Ρούμπεν – O καλύτερος στις πάσες στη Super League!

Previous article

Έβανς: «Πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.