0

Ο Σεχ Νιάς που είναι στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, πέρασε ως αλλαγή στο ματς της Λιλ στο Μονακό (2-2) και αγωνίστηκε για 20 λεπτά.

Τα ρεπορτάζ του Γαλλικού Τύπου, «έδιναν» τον Σεχ Νιάς φαβορί για να βρίσκεται στην ενδεκάδα της Λιλ. Η πρωταθλήτρια της χώρας, δοκιμάστηκε στο ματς που… άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στη Ligue 1, στο πριγκιπάτο.

Ο Αφρικανός άσος που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στον Παναθηναϊκό και πλέον είναι στη λίστα του Τριφυλλιού για τον Γενάρη υπό προϋποθέσεις, αρχικά ήταν στον πάγκο.

Ο Νιάς πέρασε στο ματς με τη Μονακό στο 70ο λεπτό, παίρνοντας τη θέση του Γιουσούφ Γιαζιτσί. Με το σκορ να είναι στο 2-1 υπέρ της Λιλ, ο Γκουρβενέκ ήθελε να ενισχύσει ανασταλτικά την ομάδα του.

Τελικά δεν το κατόρθωσε, παρότι η Μονακό έμεινε με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83’ και έτσι το 2-2 δεν άφησε ικανοποιημένη τη Λιλ που είχε βρεθεί μπροστά με 2-0 μόλις στο 9ο λεπτό του ματς.

Ο Σεχ Νιάς που βρίσκεται στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 86’, ενώ τα σχόλια των Γάλλων δεν ήταν και τα πλέον κολακευτικά για την παρουσία του. Με πολλά ελαφρυντικά βέβαια, καθώς αυτό το 20λεπτο ήρθε να προστεθεί στη μία και μοναδική πεντάλεπτη εμφάνιση που είχε μέχρι τώρα, από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του αυτή, δείχνει πως η Λιλ ναι μεν δεν είναι αρνητική να τον παραχωρήσει, αλλά ταυτόχρονα δεν τον έχει και εντελώς εκτός πλάνων.

Τα βλέμματα στον Άγιο Θωμά

Previous article

Με Μακάμπι ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.