0

Καταλήγει στην κρίσιμη απόφαση!

Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται σιγά-σιγά σε ρυθμούς πρωταθλήματος, με την προετοιμασία της ομάδας να βρίσκεται στο τελικό στάδιο ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία (22/11, 19:30) στο ΔΑΚ. Είναι προφανές πως οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης, θα συνιστά μέγιστη αποτυχία για τους «πράσινους», οι οποίοι έχουν χάσει ήδη πολύτιμο έδαφος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του και ήδη, φέρεται να έχει καταλήξει στις επιλογές του όσον αφορά τη γραμμή κρούσης. Ο μοναδικός που δεν… κουνιέται είναι φυσικά ο Καρλίτος. Ο Ισπανός είναι μακράν ο καλύτερος παίκτης του «τριφυλλιού» φέτος και αυτό, δεν αφορά μόνα τα πολλά γκολ που έχει πετύχει.

Στο πλάι του Καρλίτος, λοιπόν, ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να παρατάξει την τριάδα των ΠαλάσιοςΒιτάλΧατζηγιοβάνη. Ο τελευταίος θα βρίσκεται σίγουρα στο δεξί «φτερό», ενώ αριστερά δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Σέρβος αν θα είναι ο Βιτάλ ή ο Παλάσιος. Ο Ιβάν θέλει να απελευθερώσει στο χορτάρι τον Βραζιλιάνο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να τον δούμε για πρώτη φορά βασικό στη θέση «10» κι όχι σ’ εκείνη του αριστερού εξτρέμ.

πηγή: prasinostypos.gr

Μιλήστε όσο θέλετε: Μέσα από την κόντρα Βέργη-Αλαφούζου θα βγουν αλήθειες!

Previous article

Κλήθηκε στην εθνική Αιγύπτου ο Μπιλάλ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.