0

Ο Παναθηναϊκός που ήταν καλύτερος της Μπάγερν συνολικά, αλλά στο τέλος κατέρρευσε.

Νομίζω ότι πλέον αυτό με το Παναθηναϊκό είναι καθαρά πνευματικό κομμάτι. Έχει φτάσει στο σημείο να είναι καλύτερος σε αρκετά παιχνίδια, αλλά να αδυνατεί να τα κάνει δικά του. Το παιχνίδι με την Ούνιξ το έχασε με τον ίδιο τρόπο, αλλά το σημερινό είναι πραγματικά αυτό που λέμε έχασε κυρίως από το δικό του κακό εαυτό.

Οι «πράσινοι» ήταν υποψιασμένοι, ήθελαν να δώσουν απαντήσεις και ένα τέλος στο δικό τους αρνητικό σερί, αλλά όσο δεν μπορούν να κρατήσουν μια διαφορά και το παιχνίδι γίνεται κλειστό, εκεί είναι που καταρρέουν.

Σήμερα πραγματικά πίστευα ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να χάσει. Όλοι οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι. Όλοι έδωσαν από κάτι τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Αλλά για ένα ακόμη παιχνίδι τα επιθετικά ριμπάουντ έκαναν τη ζημιά. Οι «πράσινοι» παίζουν εξαιρετική άμυνα, ωθούν τους Γερμανούς σε δύσκολα σουτ, αλλά τους δίνουν ανάσα ζωής με τις δεύτερες επιθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός παίζει ζώνη ανά διαστήματα, τους εγκλωβίζει και σε κάποιες φάσεις κακή επικοινωνία στα screen στη μπάλα και να τα τρίποντα.

Ορισμένες κακές άμυνες στο ένας εναντίον ενός τόσο με πρόσωπο, όσο και με πλάτη. Μικρές λεπτομέρειες που καθόρισαν το νικητή απόψε.

Καλές επιθέσεις 

Για να ακριβολογήσουμε στο παρόν βίντεο θα παρακολουθήσετε εκείνες τις επιθέσεις που ο Παναθηναϊκός κυκλοφόρησε τη μπάλα, είχε υπομονή και βρήκε είτε ελεύθερο σουτ, είτε τη καλύτερη επιλογή. Οι «πράσινοι» σε όλο το παιχνίδι έχουν στοχεύσει να χτυπήσουν σε συγκεκριμένους παίκτες σε απομόνωση ή με close out επιθέσεις στη κίνηση, όπου ήταν καταλυτικοί. Λίγο πάνω στον Ρούμπιτ, λίγο πάνω στον Χάντερ, αλλά και πάνω στον Ντεσόν Τόμας. Ο Παναθηναϊκός ήταν διαβασμένος και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες του στο ένας εναντίον ενός, καθώς η άμυνα με αλλαγές του έδωσε αυτές τις επιλογές. Ωστόσο αυτές οι επιθέσεις που γύρισε τη μπάλα με υπομονή και διάβασε τις καταστάσεις ήταν που έκαναν τη διαφορά.

Καλές άμυνες 

Από εκεί και έπειτα ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού, όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι. Είχε διάρκεια, αλλά και αρκετά κενά διαστήματα επικοινωνίας, ή χαμένων ριμπάουντ που κόστισαν σε μεγάλο βαθμό. Στο βίντεο βλέπουμε πως κάθε φορά που αμύνθηκε με ένταση πάνω στη μπάλα, έβαζε χέρια, ενοχλούσε τις πάσες, οδηγούσε τη Μπάγερν σε κακές και μη ποιοτικές επιλογές.

Ο Παναθηναϊκός πλέον μπαίνει σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Το ταξίδι είναι πολύ δύσκολο, αλλά οι «πράσινοι» σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους ίδιους έδειξαν σφυγμό και πως υπάρχει ακόμη δρόμος.

Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Μέικον

Previous article

Κανονικά ο Πέρεθ με Λαμία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.