0

Τα πράγματα μοιάζουν να είναι πιο ξεκάθαρα.

Υπό άλλες συνθήκες (σε οργανισμούς με τη δυνατότητα να επενδύσουν περισσότερα χρήματα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου), η λύση θα βρισκόταν στον προϋπολογισμό και τη δυνατότητα αλλαγών στο έμψυχο δυναμικό. Πόσες (δυνητικά) χρειάζεται ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για να διαφοροποιηθεί από αυτό που δείχνει ως τώρα; Πολλές. Δεν μπορεί όμως να μπει σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανακατέψει την τράπουλα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η λύση βρίσκεται στα πράσινα αποδυτήρια. Δίχως την παρουσία εξωγενών παραγόντων (με την ελπίδα που τους συνοδεύει), το τριφύλλι είναι υποχρεωμένο να συμβιβαστεί με την ιδέα πως αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα είναι κι αυτοί που θα το λύσουν.

Ενδεχομένως να μην είναι όλοι έτοιμοι και ικανοί να το κάνουν. Ο Δημήτρης Πρίφτης οφείλει να βρει αυτούς που αναγνωρίζουν το πρόβλημα (τους) και είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν κάτι, για να αλλάξουν την ιστορία της φετινής σεζόν. Πολύ απλά γιατί πριν καν φτάσουμε στο 1/3 της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μοιάζει συμβιβασμένος με την ιδέα της ήττας, σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του. Κάτι που δεν έχει να κάνει με τα μηδενικά στα συμβόλαια των παικτών του.

 

 

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Previous article

The Unpopular opinion: Σπουδαίος ο Μέικον αλλά για τον εαυτό του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.