0

Ο Βασίλης Βέργης τέθηκε εκτός Sport-Fm

Τα σενάρια που προέκυψαν ήταν πολλά και είχαν να κάνουν με την Διπλή Ανάπλαση αλλά και τις καλές σχέσεις που έχει ξανά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο ιδιοκτήτης του σταθμού Γιάννης Αλαφούζος. Μάλιστα ακούγεται ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πωληθεί στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού ο σταθμός.

Η αλήθεια όμως σε σχέση με τον διευθυντή της Livesport φαίνεται πως είναι διαφορετική:

O Bέργης “φαγώθηκε” από τον Αλαφούζο γιατί ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και κυρίως τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Για το κόμμα του ο Γιάννης Αλαφούζος παίρνει κεφάλια και είναι “μουτζαχεντίν” επειδή εκεί ΝΙΩΘΕΙ.

Στον Παναθηναϊκό από την άλλη επειδή ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ, έχει μαζέψει ένα κάρο ΑΝΙΩΘΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ και σε κάθε ματς κατεβαίνουμε σαν “κότες” έτοιμοι να γίνουμε βορά στους αντιπάλους.

Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει εγωισμός και τσαμπουκάς στο μυαλό του μεγαλομετόχου. Μόνο για το κόμμα, τον SKAI και οτιδήποτε άλλο πλην της ομάδας.

Με τον Βασίλη Βέργη διαφωνούσαμε και διαφωνούμε οριζόντια και κάθετα στο θέμα του Βοτανικού. Σε κάθε περίπτωση όμως υπήρξε ένας δημοσιογράφος που έχει πολεμήσει όσο δεν πάει τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει στοχοποιηθεί από το λιμάνι και αυτό του το πιστώνουμε.

Υ.γ.: Οι Καρπετόπουλοι και οι Νικολακόπουλοι μια χαρά βρίσκονται στον σταθμό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός… Οι Παναθηναϊκοί είναι το πρόβλημα του…

Όλα είναι θέμα θέλησης και τίποτα παραπάνω.

πηγή: leoforos1908.gr

Ο Νέντοβιτς στην προεπιλογή της Σερβίας για το «παράθυρο» του Νοεμβρίου

Previous article

Η τελευταία (ίσως) ευκαιρία του Μακέντα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.