0

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας από τον Σβέτισλαβ Πέσιτς

Ο Νέντοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έπαιξε 3:31 στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Ούνικς Καζάν, συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για το πρώτο «παράθυρο» της FIBA και τη μάχη για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 που θα διεξαχθεί στην Ιαπωνία, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες.

Οι Σέρβοι θα αντιμετωπίσουν τη Λετονία στις 25/11 στο Aleksandar Nikolic Hall και έπειτα από τρεις μέρες, θα παίξουν εκτός έδρας με το Βέλγιο. Στη λίστα του Σβέτισλαβ Πέσιτς δεσπόζουν οι Βασίλιε Μίτσιτς και Φίλιπ Πετρούσεφ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές, ο Μίλος Τεόντοσιτς ενώ υπάρχουν ακόμα έξι παίκτες της Παρτιζάν και τρεις του Ερυθρού Αστέρα.

Την ίδια μέρα που η Σερβία θα αντιμετωπίσει τη Λετονία, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (25/11) για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Κουρμπέλης, η δεύτερη ομάδα και η μεταγραφή στόπερ

Previous article

Παρασκήνιο: Γιατί ο Αλαφούζος τελείωσε τον Βέργη από τον Sport-fm

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.