0

O Παναθηναϊκός έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του 15 ενεργούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν λιγότερα από 100 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Ακούγεται απίστευτο, μα ο Παναθηναϊκός έχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ του 15 ενεργούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν λιγότερα από 100 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κάτι που δυσχεραίνει την καθημερινότητα του, τις προπονήσεις του, την διαχείριση.

Καταρχάς υπάρχουν τρεις παίκτες που τελικά έλειψαν πολύ περισσότερο από όσο αρχικά είχε υπολογιστεί με τους Σένκενφελντ, Κουρμπέλη, Μακέντα να χάνουν το μεγαλύτερο (αν όχι όλο) το μέρος της φετινής σεζόν και να δένουν τα χέρια του Γιοβάνοβιτς.

Υπάρχουν παίκτες που δεν υπολογίζονταν, όμως τα συμβόλαια τους δεν λύθηκαν όπως οι Αγιουμπ, Μπεχ, Νγκμπακοτό, μεγάλες ελπίδες που δεν δικαίωσαν ποτέ τις προσδοκίες και παρακμάζουν (Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης), αλλά και μικροί που δεν δόθηκαν δανεικοί ελπίζοντας σε χρόνο συμμετοχής στην β’ ομάδα (Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σιδεράς, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας). Όλο αυτό δημιουργεί μία έλλειψη αρμονίας στην καθημερινότητα, δείχνει ότι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός άφησα άλυτα πολλά ζητήματα, τα οποία βρίσκει μπροστά του.

Eξελίξεις με Νιάς!

Previous article

«Στέλνουν» Αρτυματά στον Παναθηναϊκό – «Επιλογή Γιοβάνοβιτς για… αντι-Κουρμπέλης»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.