EDITORIALΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ EDITORIAL

Η ελπίδα του Βαγιαννίδη

0

H ήττα του Παναθηναϊκού Β’ από την ΑΕΚ Β’ και η ελπίδα του Βαγιαννίδη.

 Αυτές οι ομάδες Β ‘ επειδή κάθε εβδομάδα αλλάζουν σύνθεση ανάλογα με το ποιοι παίζουν από τις πρώτες ομάδες είναι δύσκολο να έχουν συνοχή και το μόνο που βλέπεις είναι τα στοιχεία κάποιων παικτών.

Δεν ήταν όλα μαύρα στο παιχνίδι των Β’ ομάδων. Ηταν και ένα παιδί, που άφησε ελπίδες. Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν ο μόνος, που προσπάθησε να κάνει πράγματα επιθετικά. Το παιδί αυτό έχει ταλέντο άφθονο και στα 17 του οι προπονητές του έλεγαν τα καλύτερα. Δεν θα κάτσω να σταθώ γιατί στα 20 του δεν έχει την εξέλιξη που περιμέναμε. Εκανε ένα βήμα για το εξωτερικό δεν τα κατάφερε και επέστρεψε για να κάνει ένα restart. Και εγώ είδα ένα παιδί σε αυτό το ματς με δίψα με κίνητρο να βοηθήσει, να παίξει. Πέρασε τέσσερις, πέντε σέντρες από δεξιά που ήταν επικίνδυνες, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Πήρε πρωτοβουλίες στο ένας με έναν και πέρναγε και έναν και δύο. Από την άλλη αμυντικά είχε θεματάκια κυρίως από την ώρα που βγήκε ο Σένκεφλεντ, που σαν δεξί στόπερ τον βοήθησε πολύ.

Στο αμυντικό κομμάτι θα βελτιωθεί. Είναι θέμα παιχνιδιών, ρυθμού. Το θέμα είναι σαν μπακ να έχει τη δυνατότητα να βγει μπροστά να κάνει το απρόβλεπτο, να πλαγιοκοπήσει, να σεντράρει σωστά, να απειλήσει. Αυτό το είδαμε κόντρα στην ΑΕΚ Β’ και αυτό το έχει. Είναι στο χέρι του να συνεχίσει να δουλεύει έτσι να συνεχίσει να ξεχωρίζει στον Παναθηναϊκό Β και αν αυτό συμβεί θα την πάρει και την ευκαιρία του για την πρώτη ομάδα. Εξάλλου ήδη έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και τον έχει τσεκάρει ο Γιοβάνοβιτς. 20 χρονών είναι το κεφάλι κάτω, πολλή δουλειά και θα δικαιωθεί και ο Παναθηναϊκός θα αξιοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ακαδημίας. Και ξαναλέω δεν στέκομαι , γιατί έφυγε και γιατί δεν δέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού πέρυσι. Πάει αυτό πέρασε.Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός τον έφερε και πάλι πίσω, είναι εδώ και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί.

 

Τα παρασκήνια της κατοστάρας στο ΟΑΚΑ (vid)

Previous article

Τα έκανε …θάλασσα η εθνική! (vid)

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show