MAGAZZINO

Το άμεσο μέτρο που πιάνει και τους εμβολιασμένους!

0

Ο κλοιός αναμένεται να σφίξει και άλλο..

Φ

αίνεται πια αναπόφευκτο να επηρεαστούν και οι εμβολιασμένοι από τα επόμενα νέα μέτρα που συζητούνται και πιθανότατα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ένα από αυτά θα αφορά τα σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, υπό εξέταση έχει μπει το όριο πελατών, όπου μέχρι σήμερα, οι αποστάσεις θέλουν έναν πελάτη ανά 2 τ.μ. Σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό, αναμένεται να αλλάξουν τα όρια του αριθμού πελατών ανά τετραγωνικό μέτρο. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι θα δημιουργούν οι ουρές ανεμβολίαστων και εμβολιασμένων που ήδη παρατηρούνται σε λιανεμπόριο και τράπεζες με την εφαρμογή των νέων μέτρων.

Οι επιστήμονες έχουν εκφράσει ήδη τις εφιαλτικές τους προβλέψεις για τον Δεκέμβριο και τα Χριστούγεννα, κάνουν λόγο για νέα «μαύρα» ρεκόρ με ακόμα και 9.500 κρούσματα σε έναν μήνα και πιέζουν για μέτρα που δεν αφήνουν απ’ έξω τους εμβολιασμένους. Από το μειωμένο ωράριο λειτουργίας στην εστίαση, μέχρι το ακραίο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας το βράδυ, αλλά και την επαναφορά της τηλεργασίας.

 

 

πηγή: instanews.gr

Ανάλυση: : Τα τρίποντα του Παπαπέτρου φέρνουν ή… δεν φέρνουν την άνοιξη;;;

Previous article

Η προσμονή του Γιοβάνοβιτς για Κουρμπέλη και Σένκεφελντ

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show