ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Όλα ξεκινάνε από τον playmaker!

0

Λείπει ένα αξιόπιστο πλέι μέικερ για την «εκτόξευση» του Παπαγιάννη

Ο Έλληνας σέντερ ήταν κυρίαρχος και στις δύο ρακέτες, πετυχαίνοντας 14 πόντους και κάνοντας ρεκόρ καριέρας με 17 ριμπάουντ στην Euroleague, χωρίς να έχει αντίπαλο στους «αιθέρες».

Κι όμως το «τριφύλλι» δεν εκμεταλλεύτηκε όσο θα μπορούσε την παρουσία του Παπαγιάννη στο καλάθι σε ακόμα μία αναμέτρηση, αφού η έλλειψη ενός πλέι μέικερ που θα… ταΐσει τον θηριώδη σέντερ των «πράσινων» βγάζει… μάτι.

Ο 24χρονος άσος αποτελεί, ιδιαίτερα στην ηλικία του, έναν από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να μην έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο τρόπο να αξιοποιήσει μία μονάδα που μπορεί να φανεί κομβική όχι μόνο για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τα υπόλοιπα χρόνια.

Ο Παπαγιάννης έχει ρίξει πολλή δουλειά τα περασμένα καλοκαίρια και είναι εμφανές πως παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του. Το «τριφύλλι» όμως δεν μπορεί να καρπωθεί την υπεραξία της προσπάθειας του Έλληνα σέντερ, αφού αδυνατεί να βρει το… ταίρι του στην περιφέρεια.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να έχει στο ρόστερ του – ρόλο που μπορεί να αναλάβει ο Γιόγκι Φέρελ – ένα πλέι μέικερ που θα δημιουργεί για τον Παπαγιάννη, τότε είναι δεδομένο πως ο θηριώδης άσος θα κάνει ακόμα ένα «step up» στην καριέρα του, έχοντας ήδη προσθέσει στο ρεπερτόριό του κινήσεις που δεν τις είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι θέμα ομάδας και Δημήτρη Πρίφτη να βρει τρόπο να αξιοποιήσει στο έπακρο τον Έλληνα σέντερ, που είναι η «κολώνα» του «τριφυλλιού» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Κι αν ήδη ο Παπαγιάννης βρίσκεται στα όρια του double double σε κάθε ματς, έχοντας 7,9 πόντους και 7,8 ριμπάουντ μέσο όρο ως τώρα, είναι δεδομένο πως με έναν αξιόπιστο πλέι μέικερ θα «εκτοξευτεί».

Μας δουλεύουν ξανά: Ούτε οικονομοτεχνικές μελέτες δεν έχουν γίνει για τον Βοτανικό!!!

Previous article

Ο Νιας, ο Μαουρίσιο και η έξτρα μεταγραφή στη μεσαία γραμμή

Next article

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.




Login/Sign up




×
Show




×
Show