0

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ (21:00, Novasports Prime)

Οι «πράσινοι» (2-6) θέλουν να αφήσουν πίσω τους την βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία και ψάχνουν το… restart μετά από ένα δύσκολο κομμάτι στη σεζόν, με δύσκολο πρόγραμμα και κακές εμφανίσεις. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη υποδέχεται την Ούνικς Καζάν (21:00, Novasports Prime) και θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα σε μία ομάδα με περίπου ίδιο ρεκόρ (3-5). Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι φυσικά ο Μάριο Χεζόνια, που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά την περσινή του παρουσία στο «τριφύλλι» και όσα έγιναν το καλοκαίρι.

«Σε κάθε αναμέτρηση όλα είναι δούναι και λαβείν. Ότι δίνεις σε κάθε παιχνίδι, κάτι ανάλογο πρέπει και να περιμένεις. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να συμπεριφερθούμε με συνείδηση και υπευθυνότητα του τι εκπροσωπούμε και του τι είναι δίκαιο για το ρόστερ που έχουμε. Καλό, κακό, μέτριο. Να παίζουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας χωρίς να έχουμε αποκλίσεις. Υπάρχουν δικαιολογίες που θα μπορούσαν να απαριθμηθούν, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος. Πέρι χρόνου, μπάτζετ και ότι μπορεί να επηρεάζει την ομάδα μας στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή», ανέφερε μεταξύ άλλων για το ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Δημήτρης Πρίφτης, που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που είναι πάντως εξαιρετικά αμφίβολος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Αν Πάντερ και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Euroleague:

11/11

19:00 ΤΣΣΚΑ – Μακάμπι
20:00 Ερυθρός Αστέρας – Βιλερμπάν
21:00 Άλμπα – Εφές
21:00 Παναθηναϊκός – Ούνικς Καζάν
22:00 Μπαρτσελόνα – Μπασκόνια

12/11

19:00 Ζενίτ – Ολυμπιακός
19:45 Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο
21:00 Μονακό – Μπάγερν
21:45 Ρεάλ – Ζαλγκίρις

Η βαθμολογία:

Ξεκινούν οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη

Previous article

Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.