0

Τι γίνεται;;;

Με βάση τα όσα μετέδωσε στον Sport-fm o Διονύσης Δεσύλλας και επιβεβαίωσε ο Βασίλης Βέργης, ούτε τον Νοέμβρη αναμένεται να διεξαχθεί η περιβόητη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το ζήτημα της έγκρισης ή όχι της μετακόμισης του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και το γκρέμισμα της Λεωφόρου.

Οι δυο δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι η ευθύνη της καθυστέρησης βαραίνει τον Δήμο Αθηναίων τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχουν διαφορές μεταξύ των συμβαλλόμενων πλευρών.

Βέβαια σε αυτό το σημείο εμείς αναρωτιόμαστε:

  • Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν διαφορές και η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη γιατί προκύπτουν τέτοιες καθυστερήσεις που οδηγούν την δημοσιοποίηση των συμβάσεων σε μια ακόμη αναβολή;

Ταυτόχρονα η εφημερίδα Livesport αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως το έργο της Διπλής Ανάπλασης περνάει στο ΤΑΙΠΕΔ με σκοπό να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες. Bέβαια το πρωτοσέλιδο τα μπερδεύει λίγο καθώς αναφέρει ταυτόχρονα και το ΤΑΙΠΕΔ αλλά και το “Υπερταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας” (είναι διαφορετικά αυτά τα δυο) χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με αυτή την κίνηση και την σκοπιμότητα της.

Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι επειδή η χρηματοδότηση δεν είναι ακόμη εξασφαλισμένη, ο Δήμος Αθηναίων κάνει όποια μεσοβέζικη αλχημεία μπορεί μήπως καταφέρει και βρει τα χρήματα. Όσο δεν τα βρίσκει, τόσο θα καθυστερεί.

Έτσι το γυρίζει ο Γιοβάνοβιτς – Αυτούς φέρνει στον Παναθηναϊκό τον Γενάρη – Μεταγραφή από Ελλάδα!

Previous article

O ορισμός της φωτοβολίδας το δημοσίευμα της Livesport για τον Βοτανικό και το ΤΑΙΠΕΔ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.