0

Ο Σεχ Νιάς που πέρσι πέρασε ένα εξάμηνο στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου στην Λιλ

Ο Νιάς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Transfermarkt κοστολογείται στα 800.000€. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2023 και έτσι αν δεν το το «σπάσει», τότε δύσκολα οι «πράσινοι» θα φτάσουν το ποσό που πρόκειται να ζητήσει η Λιλ. Ο δανεισμός του, όμως, σίγουρα είναι μια εφικτή λύση. Λογικά, η γαλλική ομάδα δεν θέλει να χάσει τον ταλαντούχο νεαρό μέσο κι έτσι θα αναζητήσει ομάδα για να του δώσει πάλι χρόνο συμμετοχής.

Εδώ έρχεται ο Παναθηναϊκός. Η έλλειψη στα αμυντικά χαφ, καθιστούν την περίπτωση του Νιάς πολύ σημαντική. Φυσικά, εάν η ομάδα τον «έκλεινε» και επίσημα, τότε θα μιλούσαμε για μια άκρως διαφορετική κατάσταση, αφού το «Τριφύλλι» θα καρπωνόταν τα οφέλη της εξέλιξής του, δηλαδή μια μελλοντικά μεγάλη, για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, πρόταση.

Τίποτα δεν υπάρχει ακόμα. Η περίπτωση του, ωστόσο, πρέπει να εξεταστεί από τους «πράσινους» και η κρίση που διανύει η ομάδα σε αυτήν την θέση, καθιστούν τον Νιάς… αναγκαίο!

 

πηγή: olaprasina1908.gr

“Πράσινο” Start, Bench, Cut με Τζόρνταν, Λεμπρόν και Κόμπι! (vid)

Previous article

Εμάς δεν μας έκανε ο Μήτρου-Λονγκ;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.