0

Tι έκαναν οι παίκτες του τριφυλλιού.

Μπρινιόλι: Ο Άλμπερτο Μπρινιόλι έσωσε ουκ ολίγες φορές τον Παναθηναϊκό. Εκανε κάποια λάθη βέβαια στις μεταβιβάσεις, αλλά στα γκολ τα οποία δέχτηκε δεν έφταιγε και γενικότερα η άμυνα του τριφυλλιού τον άφησε εκτεθειμένο πάρα πολλές φορές. Παρά τα τρία τέρματα που δέχθηκε, έκανε σημαντικές επεμβάσεις.

Βαθμός: 6

Χουάνκαρ: Ο μοναδικός που διασώθηκε από τον Παναθηναϊκό σήμερα. Όλες οι επιθετικές προσπάθειες ξεκίνησαν από την πλευρά του και ήταν ο μόνος που μπόρεσε κάπως να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Από τα πόδια του ξεκίνησε το γκολ του Παναθηναϊκού.

Βαθμός: 6

Βέλεθ: Ο Φραν Βέλεθ πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση στη σημερινή αναμέτρηση.Έκανε ορισμένες καίριες επεμβάσεις, αλλά και πάλι δεν ήταν όσο καλός θα έπρεπε. Την ίδια στιγμή δεν ήταν τόσο κακός όσο ορισμένοι συμπαίκτες του.

Βαθμός: 5

Σάρλια: Ο Σβόνιμιρ Σάρλια δεν ήταν καθόλου καλός στη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Στη φάση του γκολ ήταν ουσιαστικά εκτός και φέρει και αυτός ευθύνη, όπως και οι υπόλοιποι άμυνα του  τριφυλλιού.

Βαθμός: 4

Κώτσιρας: Ο Γιάννης Κώτσιρας στο 1-0 του ΠΑΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη, καθώς χάνει τον παίκτη και από την πλευρά του γίνεται η σέντρα. Επιθετικά κάπως προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά με τον Ζίβκοβιτς δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα και αυτό ήταν εμφανές από την αρχή του αγώνα.

Βαθμός: 3

Πέρεθ: Ο Πέρεθ προσπάθησε να οργανώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά όχι με ιδιαίτερη επιτυχία σήμερα. Από την άλλη στο αμυντικό τρανζίσιον αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, καθώς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μέτρια εμφάνιση.

Βαθμός: 5

Αλεξανδρόπουλος: Σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο νεαρός χαφ του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα και γι΄ αυτό έγινε αλλαγή από τον προπονητή του στο δεύτερο ημίχρονο. Δεδομένα τον επηρέασε η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε νωρίς στο παιχνίδι, καθώς δεν μπορούσε να μπει όσο δυναμικά θα ήθελε στις μονομαχίες.

Βαθμός: 4

Παλάσιος: Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος κινήθηκε σε ρηχά νερά σήμερα. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κανέναν κίνδυνο στην αντίπαλη άμυνα, καθώς είχε εγκλωβιστεί από την άμυνα του ΠΑΟΚ. Όσες φορές πήρε την μπάλα δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, πέρα από ένα σουτ στην αρχή του αγώνα.

Βαθμός: 3

Βιτάλ: Ο Ματέους Βιτάλ πραγματοποίησε ίσως την χειρότερη εμφάνιση του από την μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Περιττές ενέργειες και χωρίς καμία πραγματικά ουσία στο παιχνίδι του. Στη φάση του γκολ φέρει ευθύνη, καθώς από μια επιπολαιότητα ξεκίνησε το 0-1 του ΠΑΟΚ.

Βαθμός: 3

Ιωαννίδης: Δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία φάση την άμυνα του ΠΑΟΚ. Είχε εγκλωβιστεί και αυτός ανάμεσα στα στόπερ του Παναθηναϊκού. Δεν κατάφερε να τους βάλει πίεση και σίγουρα είναι μια εμφάνιση που θέλει να ξεχάσει.

Βαθμός: 4

Καρλίτος: Ο Ισπανός προσπάθησε να κουβαλήσει αρκετές φορές μπάλα και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα κατάφερε. Πέρασε κάποιες ωραίες μπαλιές στα πλάγια, αλλά μέχρι εκεί. Πιστώνεται την ασίστ στο γκολ.

Βαθμός: 5

Χατζηγιοβάνης: Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και η αλήθεια είναι ότι έδωσε ζωντάνια στον Παναθηναϊκό. Με τις πλαγιοκοπήσεις του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Είχε και μία ασίστ πάρε- βάλε στον Μαουρίσιο, όπου θα μπορούσε να είχε γυρίσει το ματς.

Βαθμός: 6

Μαουρίσιο: Εισήλθε στο παιχνίδι και στην πρώτη του επαφή ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό. Έδωσε πνοή στο τριφύλλι ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να είχε… γραφτεί αλλιώς η ιστορία του ματς. Έδειξε με τη σημερινή του εμφάνιση ότι έχει πράγματα να δώσει στο τριφύλλι.

Βαθμός: 6

Μακέντα: Μπήκε στο 78ο λεπτό του αγώνα και δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι. Ζήτημα να ακούμπησε δύο φορές την μπάλα. Φυσικά δεν τροφοδοτήθηκε και καθόλου.

Βαθμός: 4

Βιγιαφάνιες: Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι σημαντικό. Μάλιστα, ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής μιας και ενεπλάκη στη φάση του πέναλτι, με το οποίο ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1.

Βαθμός: 4

Αρνητικό ρεκόρ Γιοβάνοβιτς: Μηδέν γκολ από στατικές φάσεις σε 10 παιχνίδια!

Previous article

Παρασκήνιο: Το «όχι ρε φίλε» του Γιοβάνοβιτς μόλις βλέπει το πέναλτι στο tablet (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.