0

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι κέρδισε ουκ ολίγες στατικές φάσεις, όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από αυτές.

Σε άλυτο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό εξελίσσονται οι στατικές φάσεις από τις οποίες το τριφύλλι εξακολουθεί να μην παίρνει τίποτα σε κάθε ματς.

Για ένα ακόμα παιχνίδι οι πράσινοι κέρδισαν αρκετά κόρνερ, αλλά και φάουλ σε εξαιρετικές θέσεις, τόσο για απευθείας εκτέλεση, όσο και για σέντρα, εντούτοις όχι μόνο δεν βρήκαν κάποιο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν συνολικά.

Κι αυτό δεν αφορά μόνο την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά ολόκληρη την φετινή σεζόν. Μετά από 10 επίσημα παιχνίδια στην σεζόν (αρκετά μεγάλο το δείγμα) ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ούτε ένα γκολ από στατική φάση κι αυτό μαρτυρά μία ομάδα που είναι αδούλευτη στον συγκεκριμένο τομέα.

Σαφώς παίζουν ρόλο και οι άσχημες εκτελέσεις (το τριφύλλι δεν έχει κάποιον σπεσιαλίστα σε αυτές τις φάσεις), όμως δείχνουν να λείπουν και οι κομπίνες, οι αυτοματισμοί, κάτι που θα περίμενε να δει κανείς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τρέχει ένα πολύ σημαντικό αρνητικό ρεκόρ, κάτι που οφείλει να διορθώσει άμεσα, αφού οι στατικές φάσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ξεκλειδώνουν παιχνίδια και φέρνουν αποτελέσματα, τα οποία στον Παναθηναϊκό πλέον δεν έρχονται…

Μαουρίσιο: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες»

Previous article

H κριτική των παικτών: Πολλοί αρνητικοί πρωταγωνιστές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.